Eltruck RX 60 1,6 - 2,0 t

RX 60

Kontakt

Säkerhet

Elektrisk inbromsning när gaspedalen släpps upp, helautomatisk ramphållning utan att bromsarna aktiveras, plus mekanisk parkerings- och driftbroms gör användningen säker i alla situationer. Batteribytet sker från sidan med en handpalltruck, en låglyftande palltruck, en gaffeltruck eller en kran. Förutom att man sparar avsevärt mycket tid jämfört med vanliga batteribyten med hjälp av kran, minskar även riskerna för de skador som ett tungt pendlande batteri kan orsaka.

Drift

RX 60 har två trefasmotorer som driver framhjulen. De minskar bullret och spar energi. Hög dragkraft och kördynamik även vid ojämna eller lutande ytor ger en hög lageromsättning. Boosterfunktionen hos RX 60 gör att motorerna har ett maximalt vridmoment och att prestandan är på topp t.ex. vid trösklar eller när man ska flytta lastpallar.

Begagnade truckar

Begagnade truckar Begagnade truckar


Hyr den här trucken

Hyr den här trucken Hyr den här trucken

Den underhållsfria, effektiva trefastekniken gör att batteriets laddning varar längre. Drivningen skyddas mot damm och vatten med en komplett kapsling, vilket gör att trucken klarar även riktigt dåliga arbetsförhållanden. När man släpper på gaspedalen bromsas trucken in elektriskt och motorerna matar tillbaka upp till 15 % av energin till batteriet (beroende på användning). Batteriladdningens användningstid kan på så sätt förlängas med upp till 1,5 h. Det gör att man oftast slipper ladda eller byta batteriet under ett skift.

STILL-styrningen gör trucken energisnål och lätt att köra. Eftersom man kan stanna på en ramp utan att behöva använda de underhållsfria lamellbromsarna blir körningen både säkrare och bekvämare. Drivelektroniken ligger skyddad i motvikten. Värmen från styrenheten leds till en stor yta i motvikten. Denna anordning sköter nedkylningen utan extra fläktar eller filter och gör arbetet lättare och mer effektivt.

Förarplatsen

  • Det generösa benutrymmet med lutande golvdurk och halksäker beläggning gör att föraren snabbt och bekvämt kan stiga i och ur trucken, samt gör själva körningen bekvämare.
  • Den inställbara rattstången med dess lilla ratt är ergonomiskt anpassad till föraren och minskar rattmanövreringarna.
  • Fotpedalsanordningen fungerar som den i lastbilar och kan vid behov ersättas av en dubbelpedalanordning. Möjligheten att anpassa pedalanordningen efter förarens erfarenhet ökar effektiviteten.
  • Körriktningsspaken vid ventilspaken (höja och sänka) gör det möjligt att ändra körriktning utan att behöva ta ett nytt grepp. På så sätt blir det lättare att koncentrera sig på arbetet under långa skift.
  • Displayen är uppvämd och fullgrafisk och visar klockslag, underhållsintervall och batteriets laddningsnivå även när omgivningstemperaturern växlar från varmt till kallt. En onboard-diagnos genomförs ständigt på RX 60.
  • Med 5 väljbara körprogram kan föraren alltid anpassa RX 60 till arbetssituationen eller sina personliga önskningar. Varje program kan anpassas exakt till arbetssituationen för att uppnå maximal effektivitet.
  • I RX 60 har även långa förare gott om plats och god sikt runt om tack vare det stora siktfönstret i taket, slanka förarskyddet och den höga sittpositionen.
Hitta rätt truck för dina behov!

Letar du efter den perfekta STILL-trucken?

Använd vår onlinerådgivare och hitta nya truckar, begagnade truckar och hyrtruckar för dina behov.

Så här lätt är det:

1. Definiera din krav
2. Välj trucktyp (inklusive prisjämförelse mellan begagnade truckar och hyrtruckar)
3. Skicka förfrågan om konsultation eller en icke bindande offert

Besök STILL truckrådgivare Visa inte detta meddelande mer

STILL nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad: Anmäl dig till STILLs nyhetsbrev och få aktuella nyheter och information om logistik och materialhantering.

Visa inte detta meddelande igen.