10 år med STILL RX 70 20/35

Nu med förlängd garanti

Bättre än någonsin -
nya RX 70-20/35

Inför sin 10-års dag har RX 70-20/35 blivit ännu bättre.

Nu har vi förlängt garantin till 3 år på hela drivlinan*.

Gäller t.o.m. 31.05.2018

Förfrågan om STILL RX 70 2,0-3,5 ton med förlängd garanti

Din personliga säljare står till ditt förfogande.

Ännu bättre inför sin födelsedag

Punktligt till 10-årsdagen har de nya modellerna utrustats med många förbättringar; Modernare design och ett attraktivt paket med förbättringar:

  • Prestandauppdatering: Optimerad användning av hybridteknik
  • Nu även med 2 tons lyftkapacitet: med lasttyngdpunkt 600 mm
  • Optimerade köregenskaper: Utökad hjulbas för bättre körstabilitet
  • Nya kommunikationsgränssnitt : Radio med USB och Bluetooth handsfree-kommunikation

Mästare i effektivitet 2017

I över tio år har RX 70-20/35 varit effektivitetsmästaren bland dieseltruckar.
Med en bränsleförbrukning på endast 2,5 liter per driftstimme är STILL RX 70-20/35 den mest bränsleeffektiva och miljövänliga trucken i sin klass.

Hybridtekniken ger tillsammans med den variabla hydraulpumpen ett viktigt bidrag till den låga bränsleförbrukningen. Utöver detta gör de individuellt justerbara kör- och lyftegenskaperna det möjligt att individuellt anpassa truckens beteende till speciella krav vid varje användningsområde. Smart, effektiv och miljövänlig - det är RX 70.

RX 70 är perfekt för snabb och smidig godshantering utomhus. Tufft klimat och ändrade väderförhållanden är inget problem - föraren är optimalt skyddad i den rymliga hytten.

Starkt jobbat - 10 år i ledning

Med en lyftkapacitet från 2,0 till 3,5 ton kombinerar RX 70-20/35 kraft, precision, ergonomi, kompakthet, säkerhet och miljöansvar på ett unikt sätt:

  • Diesel-elektrisk drivning med hybridteknik: Kombinationen av en motor med en elektrisk drivmotor gör RX 70 till värdsetta när det gäller konsumtion, förbrukningen är endast 2,5 l/h (enligt nya VDI 2198). Förutom detta, kombinerar trucken kraften hos en förbränningsmotor med känsligheten hos en elektrisk truck. Resultatet: kraftfullt, exakt och samtidigt energieffektivt arbete.
  • Ytterst stabila köregenskaper: Dess mycket låga tyngdpunkt gör trucken stabil - naturlig säkerhet.
  • Utmärkt sikt: Vinnaren av ADAC-testet har tänkt på varje detalj: hög framruta, låg instrumentbräda, frisiktsmast och stora fönster i skyddstaket.
  • Kompakt, smidig och kraftfull: Tack vare sin korta motvikt, sin kompakta konstruktion och den direkta styrningen rör sig RX 70 säkert och effektivt - även i trånga utrymmen.
  • Blue-Q effektivitetsmodus: Spara upp till 10 procent energi - bara genom att trycka på en knapp

STILL 360° experience


Du hittar mer information på websidan RX 70-25/35
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Inklusive: körmotor, hjuldrivning, differential, generator, omriktare, DC-DC-omvandlare, ultracap-minnesmodul och bromsmotstånd. Max. 3 000 drifttimar. Gäller t.o.m. 20180531.

STILL nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad: Anmäl dig till STILLs nyhetsbrev och få aktuella nyheter och information om logistik och materialhantering.

Visa inte detta meddelande igen.