Reparation

Know-how och teknik!

Reparation

STILL har utvecklat ett speciellt diagnossystem (inkl. den tillhörande diagnostekniken) som reducerar felsökningstiden drastiskt.

Grunden för detta innovativa system är och förblir våra serviceingeniörers stora erfarenhet och deras direkta kontakt med verkstadsteknikerna ute på servicekontoren eftersom de besitter den berömda STILL-Know-how som våra kunder profiterar ifrån.

Erfarenhet är A och O

Erfarna serviceingengiörer arbetar fram rationella reparationsrutiner för olika delar av trucken, från motor och stativ till de elektriska byggdelarna. All information samlas i speciella STILL-verkstadshandböcker som även innehåller prov- och säkerhetsföreskrifter.

Reservdelar made by STILL

En äkta STILL är produkten av lång erfarenhet och forskning. Därför bör ni inte ingå några experiment vid val av reservdelar - utan välja original reservdelar från STILL. Vi testar våra reservdelars kvalitet som om vi skulle bygga en ny truck av dem.
Inte bara det, STILL-reservdelar har många andra fördelar också:

  • Stadig hög seriekvalitet
  • Hårda kvalitetskontroller
  • Stor funktionssäkerhet
  • Säkrad produktgaranti
  • Omfattande garantier
  • Alltid senaste tillverkningsstandard

Dessutom vet ni att STILL-reservdelar lever upp till alla föreskrifter och säkerhetsbestämmelser.

STILL nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad: Anmäl dig till STILLs nyhetsbrev och få aktuella nyheter och information om logistik och materialhantering.

Visa inte detta meddelande igen.