Awards

IFOY Award 2020

vår vinnare

Nollutsläpp. Full prestanda. Prisbelönt.

RX 60 25-35 - IFOY Winner

I år en premiär ägde rum: För första gången var vinnarna av årets IFOY Award (International intralogistik och gaffeltruck of the Year) meddelade online via video på grund av den pågående corona krisen.

I kategorin "Counter Balanserad Truck upp till 3,5 T" den åtråvärda utmärkelsen en gång gick till oss. I år hade Hamburg-baserade intralogistik företag in sin nya RX 60-25 / 35 elektrisk gaffeltruck i tävlingen.

Med högpresterande version av RX 60-25 sätter fortfarande riktmärke för eltruckar inom detta segment. Aldrig tidigare har en elektrisk gaffeltruck varit så produktiva. Lägg till detta fördelarna med lågt brus, flexibilitet, lägre kostnader för el jämfört med diesel eller gas, lätt handhavande, mindre underhåll och mycket förutsägbara hantering. Alla kriterier för en förbränningsmotor mördare således kombineras "avslutade den internationella juryn. Med denna nya elektriska lastbil i 2,5 till 3,5 t viktklassen fortfarande erbjuder ett seriöst alternativ till lastbilar med förbränningsmotorer. Jurymedlemmarna var särskilt imponerade av lyfthastigheten, som genereras av 25 kW pumpmotorn av RX 60. Testlaget mäts en hastighet utan belastning på mer än 66 cm / s och bedömdes: "En handling i detta klass".

Emellertid STILL RX 60-25 / 35 också ställa nya standarder för den testade kombinationen av acceleration, körning och lyft. I detta test uppnådde en produktivitet av 363 pallar i åtta timmar. "Den uppmätta produktiviteten har aldrig varit så högt i en IFOY Test", var juryns slutsats.

  • Du hittar den detaljerade testrapporten här: PDF, 114 KB Nedladdning

Har du blivit nyfiken?

Möt våra vinnare:

RX 60-25/35

Med inget annat gaffeltruck kan du flytta mer gods på några sekunder. Den nya RX 60-25 / 35 är den mest kraftfulla gaffeltruck i sin klass. Vare sig hög eller bred eller båda - med varje pall transporteras du sparar värdefull sekunder med vår accelerator. Med sin helt kontrollerbar prestanda får du varorna till där de behöver vara på bästa möjliga tid. Utvecklat och byggt för applikationer där du behöver för att pad istället för spill.