Effektivitetsmästaren 2017

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t med förlängd garanti

Effektivare än någonsin - STILL RX 70-20/35.

Det är vi säkra på – RX 70-20/35 är vår effektivitetsmästare bland staplare med förbränningsmotor.

Det kan du lita på! Dra fördel av vårt prestandalöfte.

Vi erbjuder en garantiförlängning på 3 år för hela drivlinan*.

Kampanjen pågår till 2018-05-31

Fråga efter RX 70 20/35 med garantiförlängning

Din personliga rådgivare står gärna till förfogande.

Anledningen till att vår RX 70 20/35 är bättre än någonsin:

STILL RX 70-20/35 sätter ny standard: Förutom den nya moderna designen är RX 70-20/35 ett tilltalande totalpaket med en mängd förbättringar:

  • Prestandaökning: Optimerad användning av hybridenergi.
  • Nu även som 2-tonstruck med LSP 600.
  • Optimerad väghållning: Större hjulbas för bättre körstabilitet.
  • Nya kommunikationsgränssnitt: Radio med USB och Bluetooth-handsfreefunktion.

Sedan över tio år har RX 70-20/35 varit effektivitetsmästaren bland staplare med förbränningsmotor. Med en förbrukning på bara 2,5 liter bränsle per driftstimme är staplaren den bränslesnålaste och miljövänligaste produkten i sin klass.

Förutom hybridtekniken bidrar även den beprövade hydrauliska justeringspumpen till att reducera bränsleförbrukningen. De individuellt justerbara kör- och lyftfunktionerna gör att staplaren dessutom kan anpassas individuellt till den aktuella användningssituationen. Intelligent, effektiv och miljövänlig – det är RX 70.

RX 70 är som skapad för snabb och smidig godshantering utomhus. Inte ens besvärliga, ständigt växlande väderförhållanden är härvid något problem – föraren skyddas effektivt i den rymliga förarhytten.

En ihärdig typ – i toppen sedan över 10 år.

Med en bärkraft på 2,0 till 3,5 ton utgör RX 70-20/35 en unik kombination av kraft, precision, ergonomi, kompakthet, säkerhet och miljöansvar:

  • Dieselelektrisk drivning med hybridteknik: Samarbetet mellan förbränningsmotorn och den elektriska färdmotorn ger RX 70 en förbrukning på bara 2,5 l/dt (enl. nya VDI 2198) – världsetta i bränslesnålhet. Samtidigt kombinerar staplaren fördelarna med en kraftig förbränningsmotor och känsligheten hos en elektrisk truck. Resultatet: ett kraftfullt, exakt och dessutom energieffektivt arbete.
  • Ett påfallande stabilt körbeteende: Truckens särskilt låga tyngdpunkt ger inbyggs säkerhet – safety by nature.
  • Enastående bra sikt: Hos segraren i testet från den tyska trafikorganisationen ADAC har vi tänkt på varje detalj – hög framruta, lågt placerad instrumentbräda, lyftmast med fri sikt och stora fönsterrutor i förarhyttens skyddstak.
  • Kompakt, lättmanövrerad och prestationsstark: Tack vare den korta motvikten, kompakta konstruktionen och direktstyrningen kan RX 70 köras tryggt och effektivt även i trånga utrymmen.
  • Energisparprogrammet Blue-Q: upp till 10 procent energibesparing med en knapptryckning

STILL 360° experience


Du hittar mer information på websidan RX 70-25/35
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Här ingår: färdmotor, differential- och hjulväxel, drivaxel, generator, omriktare, strömomvandlare och effektmodul. Max. 3 000 “effektiva” driftstimmar (körning och lyftning). Kampanjen pågår till 2018-05-31

STILL nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad: Anmäl dig till STILLs nyhetsbrev och få aktuella nyheter och information om logistik och materialhantering.

Visa inte detta meddelande igen.