STILL cubeXX

Sex i en

Hur behöver en framtida industritruck se ut för att passa in i framtidens intralogistik? cubeXX är ett svar på utmaningarna inom logistik och slår samman ett stort utbud av begrepp för att optimera morgondagens arbete.

  • Erbjuder en lösning för många framtida utmaningar inom intralogistik
  • Tillåter en hög grad av processoptimering med stor reaktivitet och anpassningsförmåga.
  • Dess kompakta dimensioner gör det möjligt att ytterligare optimera lagerutrymmet

 


En systematisk lösning

I en allt mer flexibel värld av intralogistik, representerar cubeXX en lösning för många framtida krav. Enligt mottot "en för alla" kombinerar den sex beprövade truckkoncept för att erbjuda maximal flexibilitet: 

  • Horisontella orderplocktruckar
  • Höglyftande palltruckar
  • Vagntåg
  • Dubbelstaplande palltruckar
  • Låglyftande palltruckar
  • Motviktstruckgaffeltruckar
cubeXX: six in one

cubeXX och framtidens nav

Framtidens nav - ett omfattande omlastningscenter - har utformats för att enkelt anpassa sig till förändrade krav. Man bör kunna göra anpassningar av hantering, transport och lagringsteknologi i navet inom bara några dagar och ett nytt nav på en ny plats ska vara helt funktionell inom bara ett par veckor. "" "" Hub2Move "" "" -projektet är en gemensam insats av STILL GmbH och Fraunhofer Institute for Material Flow och Logistic IML som arbetar tillsammans med fyra andra industripartners på detta "Framtidens Nav".

I framtiden kommer logistiska operationer att behöva reagera allt snabbare och kunna anpassa sig till ständigt föränderliga krav. För att göra det måste våra logistiknätverk och distributionscentraler såväl som deras tekniska system vara i enlighet därmed flexibla så att de kan justeras för att hantera nya krav och utmaningar, eller till och med flyttas till nya platser på kort tid.

cubeXX är precis ett så flexibelt system.


Höjdpunkter cubeXX

CubeXX är inte bara extremt liten, den är också mycket smidig. Beroende på lasten kan den stillastående vrida hjulen 360 °. Breda gångar och dyrt lagerutrymme blir överflödiga och utrymmen kan användas optimalt för lagring.

I 'automatisk' eller 'standby' -läge kan den inte bara dra tillbaka hytten , utan också vika undan gafflarna i linje med masten. Optimerad för att ta så lite utrymme som möjligt kan Li-Ion-batterierna laddas i lagerutrymmet. Detta minskar kraftigt platsbehovet för trucken.


STILL & SAP gör cubeXX till en intelligent kommunikatör

HANA Cloud Platform från SAP bearbetar enorma mängder data i realtid och gör orderdata tillgängliga online. Genom att göra detta hjälper det cubeXX att bli oberoende och ger en transparent fordonsöversikt till logistikchefer.

STILL cubeXX bestämmer inte bara med vilken funktion som den ska närma sig sin destination, utan kan också reagera på plötsliga nya hinder. Dessutom kommer det att kunna kontakta andra maskiner och truckar autonomt och att samarbeta med dem snart. Detta möjliggörs genom integrationen av koncepttrucken i HANA Cloud Platform utvecklad av SAP, en innovativ IT-applikation som kan behandla och visa enorma mängder data i realtid.

Logistikchefer tjänar också på detta: de kan övervaka sensor- och processdata för hela flottor och härleda korrigerande åtgärder från valfri plats - naturligtvis i realtid.


Upplev cubeXX i verkligheten


Galleri


STILL cubeXX Special

För mer information om cubeXX och intralogistikens framtid, besök vår cubeXX Special .


Har du frågor om detta?

För mer information, vänligen kontakta vår försäljningsavdelning.

Kontakt

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: cubeXX

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*