Upplev dina RX 60 sekunder

Få det mesta ut av din tid. Den nya STILL RX 60.

Känn dig som hemma in den nya STILL RX 60 och förbered dig på att känna kittlande spänning så fort klockan startar. Med intralogistiska processer som nu hanteras i termer av sekunder, behöver du vår accelerationsmästare för att hjälpa dig ta tillbaka din dyrbara tid. Från första ögonblicket är du säker på att hitta den perfekta balansen mellan kraft, ergonomi, manövrerbarhet och elektrisk energieffektivitet. RX 60-25 / 35 är inte bara en högpresterare - den är en av de bästa i sin klass: den elektriska motviktstrucken flyttar enkelt 258 ton på blott 3 600 sekunder. Känn friheten som den erbjuder i form av bästa räckvidden per batteriladdning när du hanterar pallar under 32 400 sekunder utan att behöva ladda batteriet. Bli bekväm i det bästa förarutrymmet du kan föreställa dig, inklusive perfekt anordnade reglageenheter, maximalt benutrymme, en imponerande allround-vy och den unika STILL Easy Control inbyggda datorn. Med den här utrustningen är du bara ett klick bort från dina favoritprestationsfunktioner och du kan alltid se alla relevanta prestandadata på en översikt. Det är dags att sätta nya standarder: upplev dina RX 60 sekunder nu!

  • Fantastisk prestanda: högsta omlastningskapaciteten i sin klass

  • Maximal tillgänglighet: längsta räckvidden på en batteriladdning

  • Bästa arbetsutrymmet: rymlig förarplats med STILL Easy Control inbyggda dator
Tilltal*

Acceleratorn: Tid för en ny mästare


Prestanda

Den bästa prestationen genom alla tider

Är det svårt att hinna med allt? Det är dags att prioritera. Ingen annan eltruck kan flytta mer gods på kortare tid. Den nya RX 60 är en motviktstruck med högsta omlastningsprestandan i sin klass. Oavsett om du behöver den för att flytta högt eller brett eller båda, kommer vår accelerationsmästare att hjälpa dig att spara dyrbara sekunder varje gång du transporterar en pall. Du kontrollerar kraften med precision som garanterar att du kan få varor dit de behöver vara på rekordtid. Utvecklad och designad för applikationer som kräver att du tänker stort.

258 ton på 3 600 sekunder

Dina 3 600 elektrifierande sekunder när du flyttar 258 ton 200 meter bort. Upplev den bästa hanteringsprestandan i denna truckklass.

7,4 meter på 11 sekunder

Dina 11 elektrifierade sekunder när du lyfter 3,5 ton till en höjd av 7,4 meter. Gör dig redo att uppleva prestanda med precision på högsta nivå.

Är du redo för elektrifierande prestanda?

Upptäck databladet för mer information om alla truckfunktioner eller kontakta vår säljare så du kan få uppleva nya RX 60 själv

Tilltal*

Tillgänglighet

Rekordinnehavaren för räckvidd.

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I den nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder!

Dina 32 400 elektrifierande sekunder med kontinuerlig användning utan laddningspauser. Få det längsta driftsintervallet på en batteriladdning i sin klass.

Kom igång igen om 0,5 sekunder

Din elektrifierande halva sekund tills den nya RX 60 är startklar. Trucken blir startklar under tiden du sätter dig tillrätta.

Är du redo för tillgänglighet var enda sekund?

Upptäck databladet för mer information om alla truckfunktioner eller kontakta vår säljare så du kan få uppleva nya RX 60 själv

Tilltal*

Ergonomi

Den bästa arbetsutrymmet - utan tvekan

Rubriken säger egentligen allt men vi vill gärna att du upplever det själv. I den nya RX 60 får du generöst benutrymme, perfekt arrangerade reglageenheter och en allround-vy som är oöverträffad. För att inte tala om att du alltid har STILL Easy Control vid din sida, vilket är en smart omborddator, som du efter ett tag inte kan klara dig utan.

Komfortutrymme på en sekund

Din första elektrifierande sekund kommer att följas av fler. Bli bekväm i det bästa arbetsutrymmet som finns.

Full kontroll i varje sekund

Dina elektrifierande sekunder med STILL Easy Control inbyggda dator. Ha full kontroll över dina val av prestanda, bara ett klick bort och få en överblick av relevanta truckdata.

Är du redo för elektrifiering av ergonomi i varje sekund?

Upptäck databladet för mer information om alla truckfunktioner eller kontakta vår säljare så du kan få uppleva nya RX 60 själv

Tilltal*

Applikationsbilder

Stark i lutningar

Uppåt och nedåt med full kraft? Det är enkel match för RX 60! Med en last på 2 500 kg och en lutning på 10 % klarar vår kraftpaket 610 m tio gånger på en timme. Dessutom, utmärkt sikt framåt tack vare den sofistikerade nya mastkonstruktionen.

Hemma inomhus som utomhus

Oavsett om det är i lagret eller utanför, imponerar allroundern som en idealisk lagerassistent för de mest omfattande transportuppgifterna inom alla branscher. Tack vare hög batterikapacitet och batteribyte från sidan, är RX 60 idealisk för flerskift.

Precsion ut i gaffelspetsarna

Varor lagras exakt, utan nämvärd ansträngning, vilket är möjligt tack vare truckens finkänsliga hydraulik. Tack vare högpresterande modeller, kan RX 60-25 / 35 lyfta och accelerera snabbare än någonsin.

Alltid i gott sällskap

Oavsett vilken utmaning du står inför har RX 60-serien alltid en skräddarsydd lösning för dina behov tack vare ett brett sortiment av modeller. Vi har rätt modell för alla användningsområden, skräddarsydd för alla uppdragsprofiler tack vare många utrustningsalternativ.

Hårt skal och komfortabel kärna

Luta dig tillbaka och bli bekväm redan från början. Det luftdämpade förarsätet med många bekväma fördelar är en verklig ergonomisk fördel. Den rymliga förarhytten erbjuder dig flera förvaringsutrymmen. Easy Control ger dig också all information, och alla funktionsval är bara ett klick bort.

Smidighet i de trängsta utrymmen

Smidig även trånga utrymmen tack vare den extremt lilla svängradien, kompakta truckdimensioner och extremt hög manövrerbarhet resulterar i perfekt körning i smala gångar och trånga lagerlokaler.

En produkt - många möjligheter

Från arbetsutrymmet till förlängningsgafflar och att tippa containrar, ända fram till gaffelspridningsaggregat, kan du enkelt uppgradera till på någon av våra RX-60-modeller.


Modellöversikt

Modell Maximal lyftkapacitet (kg) Maximal lyfthöjd (mm) Körhastighet (km/h) Batterispänning (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.540 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.540 20 80
RX 60-35 / Li-Ion 3.500 7.540 20 80

Nedladdningar


Kontakt

Fyll i kontaktformuläret

Vi svarar snabbt på din förfrågan

Kontakta oss

Kom i kontakt med en av våra rågivande säljare

Tilltal*
Experience Your RX 60 seconds!