STILL truckuthyrning

STILL truckuthyrning

STILL truckuthyrning löser dina transportproblem

En stor fördel med att hyra en truck är att ert företag har en nyvärdig truck till ert förfogande och att ni dessutom vet att trucken passar till de uppgifter den skall utföra. STILL truckuthyrning är framförallt till sin fördel under produktionstoppar när varor skall utlevereras och företaget inte har någon annan passande truck. Om ni hyr en truck genom STILL truckuthyrning behöver ni inte bry er om service och underhåll av trucken, det sköter vi. Ni behöver inte heller köpa en truck och binda kapital som ni kanske behöver till er övriga verksamhet.

Vår truckuthyrning har alltid en mängd olika moderna truckar med nyaste teknik som står och väntar på ert telefonsamtal.

Truckuthyrning - Moderna truckar

Vår truckflotta består av truckar som kommit ut på marknaden de senaste åren, alltså moderna truckar med ny teknik. Förutom en nyvärdig truck är de största fördelarna med truckuthyrning att ni inte behöver bekymra er om reparationer och underhåll eftersom de är inkluderade i truckhyran och utförs av vår personal. Om trucken skulle ha driftproblem ringer ni till oss så kommer vi och åtgärdar problemet. En annan fördel med truckuthyrning är att ni kan välja att hyra truckar under de perioder på året då ni har mest att göra. När det lugnar ner sig på företaget har ni inte truckar som står och binder kapital i onödan.

Vår truckuthyrning har alltid en mängd olika moderna truckar med nyaste teknik som står och väntar på ert telefonsamtal. Beställ information