12.02.2024

STILL är med i kampen om IFOY Awards

STILL är i år finalist i den åtråvärda tävlingen IFOY Awards. I kategorin "Mobile Robot" har IFOY-juryn nominerat den automatiserade höglyftande palltrucken EXV iGo. Den internationella juryn kommer utse vinnarna i april.

Den internationella intralogistikleverantören STILL deltar i tävlingen med EXV iGo, en automatiserad höglyftande palltruck med innovativ och modulär design. EXV iGo möjliggör skalbarhet och tillhandahåller okomplicerad och pålitlig service som den första serietillverkade automatiserade trucken. Den svarar intelligent på den ökande efterfrågan på kostnadseffektiva, skräddarsydda och skalbara automationslösningar, vilket sätter nya standarder inom både produktionsförsörjning och lagring.

Vi är väldigt glada över att återigen vara nominerade till det prestigefyllda IFOY-priset. Automatisering är ett högaktuellt ämne, och det är inom detta område vi strävar efter att vara ledande”, säger Reke Salievski, vd för STILL Sverige AB.

Om IFOY Award

IFOY Award delas årligen ut som erkännande för framstående prestationer inom intralogistik. Vinnarna väljs av en internationell jury bestående av framstående branschjournalister som representerar ledande logistikmedier. Vinnarna tillkännages den 14 juni i den österrikiska staden Baden.