Jobba hos oss

Vi letar efter fler lagspelare som vill ta nästa steg och växa med oss. Upptäck karriärmöjligheterna hos STILL.

STILL är en världsledande leverantör av intralogistiska lösningar för truckar och lagerteknik. Vi ingår i koncernen KION Group som med cirka 40 000 medarbetare globalt är en av marknadens starkaste aktörer. Hos STILL Sverige får du tryggheten med att jobba inom en stor koncern kombinerat med lokal gemenskap, flexibilitet och korta beslutsvägar.

Det händer mycket i vår bransch med elektrifiering, automation och digitalisering. Vi har starka framtidsvisioner och letar efter fler talanger som vill vara med på vår fortsatta resa.

STILL Sverige

På STILL Sverige har vi kommit dit vi är tack vare våra grymma kollegor – vi är ett superlag! Vi hjälper varandra framåt och utvecklas tillsammans.

I Sverige är vi cirka 100 medarbetare. Vi har vårt huvudkontor i Malmö men många av våra medarbetare finns ute på fält i sina roller som servicetekniker eller säljare. Oavsett vart du utgår ifrån blir du en del av vårt starka orangea lag.

Vad erbjuder vi?

Att jobba på STILL ger dig goda utvecklingsmöjligheter på ett starkt företag med höga ambitioner. Hos oss är målet att alla ska trivas och vi har en härlig gemenskap. Hos oss väntar utmanande arbetsuppgifter och goda möjligheter att påverka ditt arbete.

Vi erbjuder genom våra kollektivavtal goda anställningsvillkor, tjänstepension, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Hos oss har du möjlighet att bli en nyckelspelare i ett växande företag där din insats gör skillnad och är ytterst värdefull för vår fortsatta utveckling. Häng med oss på resan till toppen!

Våra servicetekniker

Jobbet som servicetekniker på STILL är varierande och omväxlande. För närvarande arbetar cirka 60 servicetekniker på STILL i Sverige. Är du också intresserad av en mycket speciell position?

 

Möt våra lagspelare

Få en inblick i hur det är att arbeta på STILL genom att lära känna några av våra dedikerade lagspelare från olika yrkesområden. Läs mer om deras roller och spetskompetens som bidrar till företagets framgång.