STILL hyra

Hyr truck hos STILL

Smidigt och enkelt med hög tillgänglighet.

Det finns många anledningar att flexibelt hyra in truckar istället för att köpa eller lägga upp på lång leasing: binder inte kapital, möjlighet att anpassa sin truckflotta flexibelt utan bindningstid, produktionstoppar, återkommande säsongsbehov, ersättning vid trasiga truckar. Anledningarna är många och med STILLs hyresavdelning får Ni en personlig kontakt med hög professionalism. Med vår stora tillgänglighet till över 2000 truckar i Norden och över 33 000 truckar i Europa kan vi alltid hitta en truck till uppgiften. Vi har även tillgång till specialutrustning för att anpassa och möta var kunds specifika behov. Kontakta oss på STILL så hjälper vi er på bästa sätt!

 

Kontakta oss

Kontakta oss för ytterligare information.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: STILL Hyra

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Downloads

Uthyrningsställen i Sverige

Vi levererar till hela Sverige från våra uthyrningsställen i Malmö, Örebro och Stockholm.

Eröffnung unserer neuen Miet- und Servicezentren

Maximal flexibilitet!

STILL erbjuder hyrtruckar för olika hyrperioder. Oavsett om du vill hyra i ett par dagar, veckor eller månader, med kort varsel eller långt i förväg, så kan du alltid lita på att vi levererar rätt lösning. Det innebär att du alltid är väl förberedd för produktionstoppar, tillfälliga behov eller om någon av era ordinarie maskiner skulle sluta fungera.

Fullservice!

Hos STILLs Hyra är vi stolta över vår service och garanterar dig att din hyrtruck fungerar. Alla kostnader för underhåll och service är inkluderade i priset. Dessutom är alla objekt fullförsäkrade och avgiften ingår i hyrespriset. Inga extra kostnader!

Fantastisk tillgänglighet – över 2 000 fordon i Norden

Inom försäljning av materialhantering och tjänster kan STILL som företag nyttja styrkan i en nordisk organisation till förmån för våra kunder. I Norden erbjuder vi er över 2 000 maskiner fördelat i 60 olika modeller med olika specifikationer. Vi erbjuder även specialmaskiner med hjälp av våra partners samt tillbehör såsom kläm- och vändaggregat, dubbelpallsaggregat mm. Allt för att ha rätt produkt för just erat ändamål. Allt på ett ställe - STILL Hyra!