Elektrisk drag- och transporttruck LXW 20/30

Effektivitet i praktiken

  • Lastkapacitet 3000 kg
  • Dragkraft 6000 kg
  • Hastighet 23 km/h

När något behöver flyttas

… är LXT och LXW den bästa partnern du kan önska dig. De är mångsidiga, pålitliga och kraftfulla, och kan flytta upp till 35 ton snabbt och säkert från A till B - inte bara på järnvägsstationer eller flygplatser, utan även på andra, mer svårarbetade platser.

Vi är specialister på effektivitet! Men även på säkerhet. Tack vare den hittills unika Descent Speed Regulation (DSR) kan du med LXT och LXW alltid arbeta precis så exakt som omgivningen tillåter. Systemet anpassar hastigheten automatiskt efter underlaget, lutningen och lasten. Det betyder: Maximal omlastningskapacitet med total truckkontroll.

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: LXW 20/30

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Den perfekta formeln: Hastighet x kontroll = maximal effektivitet

Vår Descent Speed Regulation (DSR) är hittills unik i världen. Den last- och lutningsvinkelberoende hastighetsregleringen anpassar automatiskt körhastigheten efter omgivningen. Det gör att du alltid håller den hastighet som omgivningen tillåter, samtidigt som du når bästa omlastningskapacitet.

Inga kompromisser: En modulportfölj

En flexibel portfölj som passar den mångsidiga användningen. Fordonsportföljen för LXT/LXW är uppbyggd i moduler, för att kunna erbjuda skräddarsydda, kundspecifika konfigurationer. Många varianter av utrustning att välja mellan – för truckar som är perfekt anpassade för sina uppgifter. Och även ger användaren en upplevelse utöver det vanliga.

Lika synlig som ett utryckningsfordon

STILL Flashlight har tagits fram med moderna utryckningsfordon som utgångspunkt och skyddar både förare och truck. Det ljusa blinkljuset varnar tydligt vid faror och eftersom lamporna är integrerade i truckkonturen är de även själva skyddade mot skador.

Hjärtligt välkommen till kontrollrummet. →

Hjärtligt välkommen till kontrollrummet.

Den smarta fordonsdatorn STILL EASY Control förvandlar förarhytten till ett modernt kontrollrum. Multifunktionsdisplayen, i färg, ger föraren överblick över all relevant truckinformation. Knapparnas beläggning kan programmeras individuellt, exempelvis kan olika körprogram aktiveras via fordonsdatorn.


LXW 20/30 i detalj

"Simply Efficent" faktorer: Prestationsattribut som ett mått på ekonomisk effektivitet

Simply easy

STILL Easy Control:
Överblick över all relevant information tack vare den stora skärmen, STILL Easy Control Display, i färg och med många individuella inställningsmöjligheter.

Alltid redo:
Enkel och snabb laddning och mellanladdning när som helst och var som helst med snabbladdaren och onboard-laddaren.

 

Simply powerful