Pallyftare

Flyttar enkelt mer.

Pålitlig, robust och enkel att hantera – det är STILLs pallyftare. Mångsidig i sitt användande, STILLs HPS- och HPT-modeller flyttar upp till 3000 kg inom produktion, detaljhandel eller verkstäder. Den starka stålkonstruktionen klarar de tuffaste uppgifter och tack vare de olika varianterna av hjulutrustning, kan STILLs pallyftare rulla smidigt på alla typer av golv. Tack vare att dragstången medger ett stort styrvinkelutslag, erbjuds en stor manövreringsförmåga även i trånga utrymmen.

Med snabblyftsfunktionen hos HPS 25 går det att lyfta gods upp till 200 kg extra snabbt, vilket ökar godsomsättningen. Klätterhjulen under gaffelspetsarna gör det enkelt att plocka upp pallar på långsidan. Behöver godset inte enbart flyttas horisontellt, utan även lyftas i höjd? Inga problem! Med en eldriven eller manuell saxlyft, kan laster på upp till 1 000 kg lyftas upp till 800mm över marken. 

  • 715 mm
  • 3000 kg

Handtrucken – grundverktyget i internlogistiken

Vi hanterar behovet av att flytta laster från punkt A till punkt B i nästan alla tillverkningsindustrier och i handeln, men även inom service. Överallt där något levereras – vare sig det ska bearbetas, säljas, levereras i ytterligare ett steg eller användas på plats så hanterar vi de interna transporterna. På företag som skapar mervärde för kunden som beror på arbetstakten i verksamheten, och som hanterar stora leveransvolymer används ofta vagnar och eltruckar samt truckar som specialutrustats med lagerteknik. Det vanligaste intralogistikverktyget som gör det möjligt att transportera laster i enlighet med föreskrifter och utan risk för skador är handtrucken, även kallad pallyft i handboken.

"Handtruckar” – så enkla och effektiva att de finns överallt

Hur populära dessa enheter är bevisas av det faktum att de omtalas så ofta att de fått ett smeknamn: pallyften. Deras universella närvaro i butiker, små lager, budbranschen och även på stora logistikanläggningar är inte förvånande när man inser vilka fördelar de möjliggör. Användning av en sexhjulig pallyft kan öka maxvikten till 450 kg. Detta innebär att gods som väger mer kan hanteras på ett säkert och korrekt sätt och att en och samma leverans kan lossas upp till 15 gånger snabbare med mindre ansträngning.

HPS-/HPT-serien – STILL:s flaggskeppshandtruckar

Alla pallyftare i STILL HPS/HPT-serien kännetecknas av en solid utformning, kompakt konstruktion och hög vridstyvhet. Tack vare en hög nominell lyftkapacitet, tillgång på gafflar i olika storlekar och varianter – inklusive med saxlift – och ett brett sortiment av stödhjul och rullar kan varje enhet anpassas efter specifika behov. Som ett resultat av detta används STILL:s HPS/HPT-pallyftarer i stor utsträckning inom produktion och handel, detaljhandel, logistiktjänster, verkstäder med smala gångar, godstransporter och även vid lastning och lossning av lastbilar. Oavsett profilen på de företag där de används är STILL:s handtruckar populära bland användarna. De är omtyckta på grund av ett antal ergonomiska lösningar som gör arbetet bekvämt: från den användarvänliga dragstången till styrrullarna och det hydrauliska överbelastningsskyddet.

Nedladdningar

Kontakta oss

Kontakta oss för ytterligare information.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: Pallyftare

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.