30.05.2024

STILL:s nya anläggning i Skellefteå är nu invigd

Under onsdagen arrangerade intralogistikexperten STILL invigning och öppet hus för den nya fullserviceanläggningen i Skellefteå. Denna dag markerade startskottet för den utökade närvaron i norra Sverige och bjöd på rundvandring, samtal med experter och mingel.

STILL satsar för framtiden i norra Sverige. Under onsdagen var det dags att fira och markera öppningen av de nya lokalerna i Skellefteå med verkstad, demohall och kontor. Anläggningen omfattar närmre 700 kvadratmeter där STILL kommer modifiera truckar enligt kundernas behov och önskemål. Här finns också en skadeverkstad, tvätthall, både nya och begagnade truckar till försäljning och uthyrning, samt utbildningslokal.

Invigningen ägde rum i festlig atmosfär tillsammans med kunder och personal. Besökarna välkomnades till ett öppet hus, där det erbjöds möjlighet att utforska den nya anläggningen, samtala med experter från STILL, mingla med branschkollegor och lyssna på invigningstal från företagets vd, Reke Salievski.

’’Vi vill vara närvarande där våra kunder finns och tillgodose deras behov. Vårt mål är att säkerställa kundnöjdhet, vilket kräver ökad lokal närvaro. Jag är stolt och glad över att kunna genomföra denna satsning i Region Norr och den nya anläggningen i Skellefteå, som inkluderar både verkstad och kontor. Via vår nya bas kan vi nu erbjuda förstklassig service i norr för både dagens och morgondagens lösningar, säger Reke Salievski, vd på STILL Sverige AB’’

STILL stärker positionen i norra Sverige och utökar därmed sin täckning över hela landet. Detta strategiska steg är en del av företagets långsiktiga plan.