22.06.2023

Och vinnaren är…: STILL tog hem pris i ”Intralogistikens Oscars" för elfte gången

STILL tar IFOY Award nummer elva till Hansastaden

Hamburg, 22 juni 2023 – STILL var åter igen en vinnare av en av de eftertraktade IFOY-troféerna. I år stod STILLs låglyftande pallyftare EXH för succén.

IFOY vinnare: Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management (i mitten av bilden), har tagit emot IFOY Award i kategorin "Warehouse Truck Lowlifter" för EXH 14-20 Plus-serien på uppdrag av STILL. Trofén överlämnades av Thilo Jörgl, Managing Partner för Impact Media Projects GmbH (vänster) och Udo Schmidt, Vice President Europe, Cascade Europe (höger).

Spänningen var hög när årets pristagare tillkännagavs under IFOY Award Night. Totalt tävlade 23 produkter och lösningar från 21 företag och när de 25 internationella jurymedlemmarnas beslut meddelades stod det klart att i kategorin "Låglyftande lagertruckar" var det STILL som vann med den låglyftande palltrucken EXH 14-20 Plus.

"IFOY Award är ett prestigefyllt pris och en värdefull kvalitetsstämpel för framtidsinriktade intralogistiklösningar. Jag är verkligen glad över att stå på vinnarpodiet i kväll. Det visar än en gång hur mycket innovativ anda och tydligt kundfokus i utvecklingen av nya produkter lönar sig och leder till mätbar framgång", säger Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management som hade äran att delta i IFOY Award Night och ta emot den eftertraktade trofén på uppdrag av STILL.

Unik design av styrarmshuvud

EXH 14-20 Plus, som tog hem IFOY-priset, kan bemästra otaliga logistiska utmaningar: Handpalltrucken är idealisk för till exempel horisontell transport av gods, lastning och lossning av lastbilar på ramper eller för sporadiska orderplockaktiviteter. Hela serien kan utrustas med antingen bly-syra- eller litiumjonbatterier. Det som framförallt sticker ut är den unika styrarmens design. De generöst utformade knapparna möjliggör smidig hantering av trucken för alla förare, oavsett storlek på händerna. Den integrerade displayen hjälper föraren att hålla reda på alla relevanta fordonsdata, såsom batteriladdningsnivå, drifttimmar och körprogram. Utan att överdriva kan den valfria touchdisplayen beskrivas som en revolution inom godshanteringsområdet. Den bygger en bro mellan drift av smartphones och drift av lagerutrustning. Eller - för att uttrycka det på ett annat sätt: Med pekskärmen överförs en välbekant vardagsmetod till den intralogistiska arbetsvärlden.

Innovativ styrka bevisad än en gång

Banbrytande teknologi, maximal kundnytta och högsta kvalitet är alltid i fokus för all utveckling hos STILL. "Dagens pris visar att vi har uppnått dessa mål med EXH", säger Frank Müller glatt. "Vi är på rätt väg att tillsammans göra framtiden för intralogistik ännu smartare. Jag vill uttrycka mitt uppriktiga tack - till den internationella expertjuryn såväl som till våra anställda. Det är deras stora engagemang och expertis som har gjort denna utmärkelse möjlig och att vi kan ta hem en IFOY Award till STILL för elfte gången.”