Underhåll och fullservice

Underhåll

En sak mindre att bekymra sig för

Oavsett om det är chassi, drivenhet eller mast varje mekanisk och elektrisk komponent på en motviktstruck måste fungera perfekt för att försäkra smidiga arbetsprocesser och säkerhet på arbetsplatsen. Kostsamma utgifter för reparationer kan minskas drastiskt med kontinuerligt underhåll av trucken. Fördelarna är uppenbara: Din truck är alltid redo att användas och även reparationer kan planeras i förväg för att passa din produktionsprocess. Om du vill ta hand om underhållet själv kan STILL ge dig en fordonsspecifik checklista som också fungerar som dokumentering av underhåll. Speciellt hjälpsamt är servicepaketen som innehåller alla STILLs originalreservdelar som behövs för underhåll. Paketen är skapade specifikt för varje fordon och underhållsintervall och garanterar att allt kan utföras ordentligt. Det är ännu enklare och bekvämt för dig att ingå ett serviceavtal med STILL. Förutom bra prisläge inkluderar ett serviceavtal en totalplanering och schemaläggning av undrehållsservice. Självklart kan våra duktiga servicetekniker hjälpa dig med service på truckar från andra tillverkare. Du har kontakt med en enda kontaktperson för hela din fordonsflotta.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: Underhåll

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL serviceavtal

STILL-service erbjuder flera skräddarsydda serviceavtal:

  • Maintenance Basic är ett individuellt servicepaket som är konfigurerat att möta alla dina krav och behov. Varje underhållsservice faktureras med specialvillkor och reparationer till nedsatt pris.
  • Maintenance Comfort denna tjänst täcker alla dina underhållsbehov för en låg månadskostnad samt en årlig säkerhetskontroll samt serviceteknikerns resekostnader. Maintenance Comfort ger dig tillförlitlighet och enkelhet i att kalkylera dina utgifter.
  • Maintenance Premium täcker alla ovanstående tjänster och resekostnader samt tillahandahållande av de servicedelar som behövs.