Service

Gaffeltrucksutbildning

Förarutbildning med STILL - dina fördelar i en överblick

Till vilken nytta är den mest innovativa tekniken om den inte kan hanteras ordentligt?

Endast någon som behärskar sin arbetsutrustning perfekt kan arbeta effektivt och säkert. Därför har STILL, för sina kunder, utvecklat ett speciellt utbildningskoncept för gaffeltrucksförare.

Inte minst för att vi anser att 15 000 gaffeltrucksolyckor per år är för många. Se till ökad säkerhet, effektivitet och skötsel av materialet i ditt lager - med den första klassens, officiellt erkända förarutbildning från STILL.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: Förarutbildning

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Truckutbildning

Det krävs dokumenterade praktiska och teoretiska kunskaper för att använda truck på arbetsplatsen. Med STILLs truckutbildning kan du komma igång direkt och göra kursen när du vill och var du vill. Truckbildningen på webben vänder sig till dig som terminalarbete, yrkesförare, arbetsledare eller till dig som behöver köra truck helt enkelt.

Kurspriset är enbart för behörighet A1-4 och B1. Specialpris vid extra behörighet.


Tilläggsutbildning för speciella fordon

I en 1-dagars intensivutbildning lärs teoretiskt innehåll ut, såsom regler och lasthantering och sedan följer praktiska kör- och staplingsövningar.


Nedfirningsträning för smalgångstruckar

Praktiska nedfirningsövningar är också en del av denna specialutbildning, liksom förmedling av teoretisk kunskap. Utbildningens längd beror på din skicklighet och antalet deltagare.