Säkerhet till förmånspris

Kloka besparingar med STILL säkerhetspaket

Säkerhet till förmånspris

Kör säkert, spara säkert: Nu erbjuder vi alla kunder som väljer en ny modern eltruck ett antal attraktiva säkerhetspaket med olika funktioner till ett specialpris.

STILL Säkerhetspaket består av tre delar: Safety Work, Safety Vision and Safety Load. Köp en STILL RX 20 och förbättra säkerheten på ditt företag. Missa inte STILLs förmånspaket.
 
Förbättra säkerheten till ett mycket lågt pris.

  • Förmånligt pris på våra premium säkerhetspaket
  • Den modernaste säkerhetstekniken gör din elektriska truck ännu mindre effektiv
  • De flexibla säkerhetspaketen kan anpassas efter individuella behov

Missa inte att nyttja det attraktiva priset på våra premiumsäkerhetspaket Safety Work, Safety Vision och Safety Load.

 

Kontakta oss.

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Säkerhetspaketen i detalj


Saftey Work - Arbeta säkert med bättre överblick

Säkerhetspaketet Safety Work omfattar STILL SafetyLight, varningslampa, panoramaspegel och hjälpsystemet med styrvinkelberoende hastighetsbegränsning.

STILL SafetyLight, är en klarblå ljuspunkt som lyser ca. 5 meter framför/bakom trucken och som varnar för det närmande fordonet. Varningslampan blinkar när den slås på och ökar synligheten av trucken bland annat i områden med obligatoriskt hörselskydd. Panoramaspegeln förbättrar sikten samtidigt som den döda vinkeln minskar. Med en styrvinkelberoende hastighetsanpassning begränsas hastigheten automatiskt i kurvor och runt hörn.

Saftey Vision - Bästa sikt för optimal godshantering

Säkerhetspaketet Safety Vision innehåller en LED-arbetsbelysning fram och en LED-arbetsstrålkastare bak monterade på skyddstaket.

Den främre arbetsbelysningen underlättar vid lyft av pall och placering av gods. Den bakre arbetsbelysningen lyser upp golvet när trucken backar. På samma gång ökar Safety Vision truckens synligheten för andra.

Saftey Load - Transportera varor på ett säkert sätt

Säkerhetspaketet Safety Load består av ett skyddsgaller och skyddande takbalkar.

Skyddsgallret ger en större skyddsyta bakom lasten och minskar risken för att varor skall falla över gaffelvagnen och på föraren. Skyddsbalkarna monteras på skyddstaket och skyddar föraren ytterligare för fallande små varor.

* Erbjudandet på säkerhetspaket gäller endast för köp eller hyra av en ny eltruck RX20. Besparingarna anges i förhållande till köp av enskilda komponenter. Erbjudandena kräver positiv kreditprövning.