Elektriska Truckar RX 60 3,5 – 5,0 t

Presterar på topp

  • Lastkapacitet 5000 kg
  • Lyfthöjd 7180 mm
  • Hastighet 20 km/h

Allt. Utom utsläpp.

Gör dig redo för en överlägsen elektrisk motviktstruck.

För en energifylld truck som presterar på topp i viktklassen av 3,5 till 5,0 ton. RX 60-35/50 hanterar alla utmaningar och visar sin talang från första sekunden: lyft, acceleration och körning - allt på topptid. Du kommer att uppleva en otroligt intuitiv interaktion med trucken samtidigt som den aktivt stödjer dig i ditt arbete med smarta assistanssystem. Den långa batteritiden och möjligheten att ladda snabbt och på plats förser dig med enastående tillgänglighet. Laddaren kan monteras direkt på trucken om så önskas, även om du kommer att behöva det förvånansvärt sällan, eftersom RX 60 förbrukar mindre energi än andra fordon i sin klass trots sin styrka. Nyttja den stora bredden av varianter och utrustning samt konfigurera den perfekta trucken för din verksamhet.

Låt dig inspireras av produktiviteten hos din skräddarsydda högpresterande truck. RX 60 kan göra allt - utom utsläpp.

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: RX 60 3,5 – 5,0 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Maximal prestation i serie

Nyttja den enastående hanteringskraften hos RX 60 och få dina varor till rätt plats ännu snabbare! Trucken lyfter och sänker på rekordtid, accelererar till över 20 km/h och hanterar lutningar och ramper som ingen annan truck i sin klass. Låt dig elektrifieras - med en oöverträffad prestation.

Starta upp och flytta laster på ett avstånd av 15 meter på 5,7 sekunder! →
Lyfter snabbare! →
324 ton på 3 600 sekunder →

Starta upp och flytta laster på ett avstånd av 15 meter på 5,7 sekunder!

Upp och hoppa: elmotorn hos RX 60 är full av kraft, accelererar snabbt. Så snabbt att de första 15 meterna kan nås vid en stående start på bara 5,7 sekunder - med last.

Lyfter snabbare!

Upp och ner, upp och ner, upp och ner... Vad som än behöver göras, den nya RX 60 sparar värdefulla sekunder. På en sekund lyfter eller sänker trucken sin last en halv meter.

324 ton på 3 600 sekunder

Flytta fler varor på kortare tid: Med den nya RX 60 kan du transportera 324 ton. Per timme.

Varar längre, förbrukar mindre

RX 60 presterar på toppnivå. Hur mycket energi kräver det? Mindre! Intralogistikspecialisten kombinerar minimal energiförbrukning med maxim