Pallställsystem Cantilever Konsolstaellage

Anpassat precist efter dina krav.

  • Optimal användning av lagringsutrymme och bygghöjd
  • Optimal och direkt tillgång till varor
  • Design för utomhusbruk med tak och väggpaneler
  • Lämplig för lätta laster och mycket tunga laster

Vill du framför allt lagra långa prudkter och otympliga gods som t.ex. rör, plattor, bräder och stänger? Om så är fallet bör du ta en till på STILLs konsolställage. Tack vare designen kan denna hylla förvara gods med olika dimensioner enkelt.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: Cantilever - konsolställage

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Strukturen av konsolställage

Konsolställagen består av hyllstativ och konsoller. Hyllstativen består av stativ, stativfötterna, longintuganslutningarna och minst en diagonalspänne. Konsollerna är bultade i hyllstativet.


Konsolställage – komponenter

Hyllstativ med stativfot

Huvudkomponenterna av konsolställagen är en enkel eller dubbelsidat hyllstativ som står på en stativfot. Denna är ankrad i golvet. Storleken och designen beror på lasten och statiska kraven. De perforerade hålen för montering av konsoler sträcker sig till högsta hyllan. Standardhöjden på 100mm gör att det är enkelt att justera hyllhöjden. Andra avstånd finns möjliga vid begäran.

Konsoler

Konsollerna bultas fast i hyllstativet. Konstruktionen av konsollerna beror på lasten. Ju större profil, desto tyngre vikt kan den bära upp.

Diagonalt spänne

Minst en av de giagonala spennena med justerbara vantskruvar krävs för varje hylla. För normala laster räcker det att ha på var femte eller sjätte plan.

Longitudanslutare

Longitudanslutarna agerar som distansorgan mellan stativen. Längden på dessa anslutningar beror på vilken typ av produkt som lagras.


Konsolställage – huvudtillbehör

Rundade fötter

De rundade fötterna är till för att skydda personalen (skenbenen till exempel) och fordonshjulen.

Skydd mot avrullning

Avrullningsskyddet är viktigt för att hålla fast runda produkter i konsollerna. Detta skydd kan användas i flera olika versioner och höjder. 

Bryggande armar

Konsollställage lagrar långa produkter. Bryggarmarna är element som skruvas fast mellan konsollerna, vilket gör det möjligt att lagra pallar.

 

Hyllöverdrag

För att göra användningen av hyllan mer flexibel, erbjuder vi flera olika överdrag. Överdragen läggs antingen bara på konsollerna eller på bryggarmarna som är monterade mellan konsollerna.

Partikelbrädor, gitter eller galler finns tillgängliga.

Lagermärkning

Två viktiga aspekter som måste tas i beaktning när man tillhandahåller kundorienterad märkning: Skyltens position och numrering.

Skyltens position

Lagermärkningen är inte alltid lätt att se. För att försäkra dig om god synlighet, hjälper vi till med hyllspecifika skylthållare.

Hyllnumrering

Om du lagrar rör, stänger och plattor etc. i ditt lager, är det viktigt att ha en översikt. Vi erbjuder dig korrekt numrering för dina förutsättningar och krav.

Ingångsskydd och guideräcke

Om det krävs kan guideräcket ge industritrucken lateral guidning. Ingångsskyddet kan bara användas i kombination med guideräcket för att låta trucken mjukt åka in i gången.

Krockskydd

Krockskydden är tillgängliga i L-form och U-form för att skydda två eller tre sidor. Den monteras på yttersidan av varje hyllstöd i varje gång. (I enlighet med tyska BGR 234, ska höjden vara minst 300mm)


Konsollställage – viktiga planeringsparametrar

När vi pratar om konsolställage pratar man ofta om axialdimensionen. Axialdimensionen är ett mått från mitten till mitten av konsollerna. Överflödet av storleken för långa material över den sista konsollen är begränsad till halva axiallängden. Med den axialdimension på 1000mm betyder det att max överflödet är 500mm.


Köpa konsolställage

Ett lager som planeras för effektivitet garantera en hög ekonomisk genomförbarhet. Ta vara på fördelarna med den professionella konsultationen från våra STILLs experter i början av lagerplaneringen. Innan du gör ett köpbeslut hjälper vi dig i alla aspekter, från att undersöka lagerdesignen till att diskutera planerade arbetsflödet. Det finns många anledningar till att använda STILL när du ska köpa en konsolhylla:

  • Många års erfarenhet: nära våra kunder i över 100 år.
  • Partnerskap du kan lita på.
  • Holistisk premiumkoncept – från konsultation till service.
  • Alltid nära dig: Malmö, Göteborg, Stockholm och Örebro & med rikstäckande serviceteknikernät.
  • Ett kvalificerat serviceteknikernät säkrar rätt installation av dina cantileverhyllställ.