Digital Produktlansering

STILL Elmotviktstruck RX 60

13 oktober 2020

Premiär för STILL RX 60-35/50 -

Eltruck en viktig komponent för utsläppsfri intralogistik

I samband med stigande energikostnader och minskade koldioxidutsläpp flyttas vid smart energihantering mer och mer fokus till framgångsrika logistikstrategier. Det här digitala evenemanget kommer att visa dig hur utsläppsfri intralogistik och smart energihantering kan utföras för transport och hantering av laster på 3,5 till 5 ton - med den nya eltrucken STILL RX 60-35/50 som ett specifikt exempel.

Agenda

13 oktober 2020 - 10-11 & 16-17

  • Välkommen
  • Skapa effektiv intralogistik med smart energihantering
  • Högpresterande elektriska truckar som viktig komponent för koldioxidfri intralogistik
  • Frågor & svar

Ta del av

  • Omfattande utformning av ämnet energihantering inom intralogistik
  • Exklusiv premiär för nya eltrucken STILL RX 60-35/50
  • Enastående expertis i form av kompetenta experter.

Skapa effektiv intralogistik med smart energihantering

Energi! En oumbärlig och dyr resurs för industri, produktion och detaljhandel. Varje intralogistisk transport bestäms till stor del av tillgänglighet, effektivitet, ekologiskt avtryck och kostnaden för den energi som krävs för att leverera hantering och lönsamhet.

Kontinuerligt stigande elkostnader parallellt med kraven för att undvika skadliga koldioxidutsläpp tvingar varje företag att organisera och planera användning och förbrukning av energi med största omsorg.

Smart energihantering kommer därför att bli en avgörande faktor för ekonomiskt framgångsrika logistikstrategier. Ytterligare aspekter är integration av digitala kontrollsystem och tjänster.

Våra energiexperter kommer att visa dig olika alternativ för att hantera energi framgångsrikt och svara på dina frågor. Klart, transparent och fullständigt.

Högpresterande eltruckar som lämpliga komponenter för koldioxidfri intralogistik

 

Ta reda på hur man skapar utsläppsfri intralogistik och hur smart energihantering kan utföras för transport och hantering av laster på 3,5 till 5 ton - med det specifika exemplet i form av eltrucken STILL RX 60-35/50. Lär dig varför den nya RX 60-35/50 kan göra allt - utom att producera avgaser! Vid hanterigsprestanda, ergonomi, säkerhet och tillgänglighet - RX 60-35/50 ger våra kunder den prestanda som uppfyller deras krav och ger dem optimal drift.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

Compliance: Regelefterlevnad är en viktig fråga för oss på STILL. Om det finns några begränsningar för din del, vänligen meddela oss.

Kontakt

Förfrågan till: STILL RX 60-35/50

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.