Elektriska truckar RX 60 2,5 – 3,5 t

Toppresteraren

 • Lastkapacitet 3500 kg
 • Lyfthöjd 7390 mm
 • Hastighet 20 km/h

Upplev dina RX 60 sekunder

Få det mesta ut av din tid. Den nya STILL RX 60.

Känn dig som hemma in den nya STILL RX 60 och förbered dig på att känna kittlande spänning så fort klockan startar. Med intralogistiska processer som nu hanteras i termer av sekunder, behöver du vår accelerationsmästare för att hjälpa dig ta tillbaka din dyrbara tid. Från första ögonblicket är du säker på att hitta den perfekta balansen mellan kraft, ergonomi, manövrerbarhet och elektrisk energieffektivitet. RX 60-25 / 35 är inte bara en högpresterare - den är en av de bästa i sin klass: den elektriska motviktstrucken flyttar enkelt 258 ton på blott 3 600 sekunder. Känn friheten som den erbjuder i form av bästa räckvidden per batteriladdning när du hanterar pallar under 32 400 sekunder utan att behöva ladda batteriet. Bli bekväm i det bästa förarutrymmet du kan föreställa dig, inklusive perfekt anordnade reglageenheter, maximalt benutrymme, en imponerande allround-vy och den unika STILL Easy Control inbyggda datorn. Med den här utrustningen är du bara ett klick bort från dina favoritprestationsfunktioner och du kan alltid se alla relevanta prestandadata på en översikt. Det är dags att sätta nya standarder: upplev dina RX 60 sekunder nu!

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Fantastisk prestanda: högsta omlastningskapaciteten i sin klass

Är det svårt att hinna med allt? Det är dags att prioritera. Ingen annan eltruck kan flytta mer gods på kortare tid. Den nya RX 60 är en motviktstruck med högsta omlastningsprestandan i sin klass. Oavsett om du behöver den för att flytta högt eller brett eller båda, kommer vår accelerationsmästare att hjälpa dig att spara dyrbara sekunder varje gång du transporterar en pall. Du kontrollerar kraften med precision som garanterar att du kan få varor dit de behöver vara på rekordtid. Utvecklad och designad för applikationer som kräver att du tänker stort.

258 ton på 3 600 sekunder →
7,4 meter på 11 sekunder →
Lasthanteringskapacitet →

258 ton på 3 600 sekunder

Dina 3 600 elektrifierande sekunder när du flyttar 258 ton 200 meter bort. Upplev den bästa hanteringsprestandan i denna truckklass.

7,4 meter på 11 sekunder

Dina 11 elektrifierade sekunder när du lyfter 3,5 ton till en höjd av 7,4 meter. Gör dig redo att uppleva prestanda med precision på högsta nivå

Lasthanteringskapacitet

Mycket att göra? Ingen fara! Det finns ingen annan truck som kan hjälpa dig att flytta varor snabbare. Nya RX 60 är trucken med högst lasthanteringskapacitet i sin klass. Oavsett om det gäller högt eller brett eller både och – med vår accelerator sparar du värdefulla sekunder på varje pall. Eftersom effekten kan kontrolleras perfekt kommer dina varor exakt dit de ska på nolltid. Utvecklad och byggd för tuffa situationer som kräver höga prestanda.

Maximal tillgänglighet: längsta räckvidden på en batteriladdning

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I den nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder! →
Kom igång igen om 0,5 sekunder →
Högsta tillgänglighet →

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder!

Dina 32 400 elektrifierande sekunder med kontinuerlig användning utan laddningspauser. Få det längsta driftsintervallet på en batteriladdning i sin klass.

Kom igång igen om 0,5 sekunder

Din elektrifierande halva sekund tills den nya RX 60 är startklar. Trucken blir startklar under tiden du sätter dig tillrätta.

Högsta tillgänglighet

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Bästa arbetsutrymmet: rymlig förarplats med STILL Easy Control inbyggda dator

Rubriken säger egentligen allt men vi vill gärna att du upplever det själv. I den nya RX 60 får du generöst benutrymme, perfekt arrangerade reglageenheter och en allround-vy som är oöverträffad. För att inte tala om att du alltid har STILL Easy Control vid din sida, vilket är en smart omborddator, som du efter ett tag inte kan klara dig utan.

Komfortutrymme på en sekund →
Full kontroll i varje sekund →
Den bästa arbetsplatsen. Någonsin. →

Komfortutrymme på en sekund

Din första elektrifierande sekund kommer att följas av fler. Bli bekväm i det bästa arbetsutrymmet som finns.

Full kontroll i varje sekund

Dina elektrifierande sekunder med STILL Easy Control inbyggda dator. Ha full kontroll över dina val av prestanda, bara ett klick bort och få en överblick av relevanta truckdata.

Den bästa arbetsplatsen. Någonsin.

Rubriken säger egentligen allt men vi vill gärna att du upplever det själv. I nya RX 60 får du generöst benutrymme, perfekt arrangerade reglage och en allround-vy som är oöverträffad. För att inte tala om att du alltid har STILL Easy Control vid din sida, vilket är en smart omborddator, som du efter ett tag inte kan klara dig utan.


RX 60 2,5 – 3,5 t i detalj

"Simply Efficent" faktorer: Prestationsattribut som ett mått på ekonomisk effektivitet

Simply easy

Intuitiv hantering:
lättanvänt driftkoncept som är standard i hela Rxproduktserien

Förbättrad effektivitet:
enkel ombordstigning i en mycket ergonomisk förarhytt

Den inbyggda datorn STILL Easy Control:
översikt över all relevant information, och prestandafunktionerna nås med bara ett klick

Ultrasnabb:
lätthanterligt batteribyte från sidan

Simply powerful

Ett kraftpaket inom intralogistiken:
högsta omlastningskapaciteten i sin klass

Lyft och accelerera snabbare än någonsin:
finns som variant med hög kapacitet med extra kraftfulla driv- och lyftmotorer

Intelligent support:
antispinnsystem och andra hjälpfunktioner

Simply safe

Säker ombordstigning:
stort handtag, halksäker gummimatta och brett insteg

Optimal panoramasikt:
smalt stativ och extra stora rutor

Säkerhet för varje tillämpning:
brett utbud av extrautrustning som tillval – från körriktningsvisare på displayen till säkerhetsbelysningen Safety Light 4Plus samt Curve Speed Control för automatisk hastighetsreducering i kurvor

Simply flexible

Flexibelt val av reglage:
långspakar, minispakar, Fingertip eller Joystick 4Plus

Justerbar prestandadynamik:
du kan göra egna inställningar för parametrar som kör- och lyfthastighet med en knapptryckning

Simply connected

Optimalt nätverk:
gränssnitt (tillval) som integreras i en programvara för fordonsparkshantering som STILL neXXt fleet

Kontrollerad användning:
valbar åtkomstkontroll som skyddar mot felaktig användning

STILL Li-Ion-teknik inuti

det perfekt harmoniserade kraftsystemet för att minska driftskostnaderna och öka trucktillgängligheten.

Mer om STILL Li-Ion-teknik

Applications

Stark i lutningar

Uppåt och nedåt med full kraft? Det är enkel match för RX 60! Med en last på 2 500 kg och en lutning på 10 % klarar vår kraftpaket 610 m tio gånger på en timme. Dessutom, utmärkt sikt framåt tack vare den sofistikerade nya mastkonstruktionen.

Hemma inomhus som utomhus

Oavsett om det är i lagret eller utanför, imponerar allroundern som en idealisk lagerassistent för de mest omfattande transportuppgifterna inom alla branscher. Tack vare hög batterikapacitet och batteribyte från sidan, är RX 60 idealisk för flerskift.

Precsion ut i gaffelspetsarna

Varor lagras exakt, utan nämvärd ansträngning, vilket är möjligt tack vare truckens finkänsliga hydraulik. Tack vare högpresterande modeller, kan RX 60-25 / 35 lyfta och accelerera snabbare än någonsin.

Alltid i gott sällskap

Oavsett vilken utmaning du står inför har RX 60-serien alltid en skräddarsydd lösning för dina behov tack vare ett brett sortiment av modeller. Vi har rätt modell för alla användningsområden, skräddarsydd för alla uppdragsprofiler tack vare många utrustningsalternativ.

Hårt skal och komfortabel kärna

Luta dig tillbaka och bli bekväm redan från början. Det luftdämpade förarsätet med många bekväma fördelar är en verklig ergonomisk fördel. Den rymliga förarhytten erbjuder dig flera förvaringsutrymmen. Easy Control ger dig också all information, och alla funktionsval är bara ett klick bort.

Smidighet i de trängsta utrymmen

Smidig även trånga utrymmen tack vare den extremt lilla svängradien, kompakta truckdimensioner och extremt hög manövrerbarhet resulterar i perfekt körning i smala gångar och trånga lagerlokaler.

En produkt - många möjligheter

Från arbetsutrymmet till förlängningsgafflar och att tippa containrar, ända fram till gaffelspridningsaggregat, kan du enkelt uppgradera till på någon av våra RX-60-modeller.

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Utrustningsalternativ

Sharpening all senses: we can support you with our wide range of smart driver assistance systems and functions which will make your day-to-day work significantly easier. You will be able to drive in a safer, more comfortable, efficient and fatigue-free manner – in every driving situation.

Highlights

STILL SafetyLight 4plus

The visual warning system for fewer accidents

The blue warning light, STILL SafetyLight 4plus, significantly increases work safety in areas which are confusing or full of bends. The blue light spots are projected approx. 5 m in front of and behind the truck and warn people about the approaching truck to prevent impending collisions.

STILL warning zone light

Perfect addition to the STILL SafetyLight

The STILL warning zone light projects two luminescent strips to the left and right of the forklift truck. The optional illumination equipment serves as a visual warning for pedestrians and other drivers in the vicinity by projecting luminescent strips on the hall floor at the sides of the forklift truck. The STILL warning zone light therefore perfectly complements the STILL SafetyLight, which projects a blue cone of light in the front of the truck in the direction of driving.


Acoustic signal when reversing

Safety in the warehouse is increased thanks to an acoustic signal during reversing. Colleagues are therefore able to notice the forklift truck even if they have their back to it.

Load backrest

Keeping the goods in place: the load backrest stabilises the transported goods at the fork carriage back so that they can be securely transported from A to B.

Seat belt control

Buckled up? If not, the seat belt control ensures that the driving speed is automatically reduced. In cab trucks, the system only engages when the cab door is open.

Access authorisation

If desired, you can limit the usage of your forklift truck to specific persons or groups of persons via access authorisation. You can choose whether to grant access via a key switch or via a digital code system with ten configurable access codes.

Panoramic glass roof

Optimal visibility: a protective roof with an armoured glass pane is available as an option for improved visibility during storage and retrieval.

Highlights

Curve Speed Control

Automatic speed adjustment for curves

The speed limiter controlled by steering angle reduces the chance of damaging goods owing to the appropriate cornering speed. This assistance function is available for various forklift trucks and warehouse technology devices, and regulates the driving speed automatically according to the steering angle. In other words, the driver doesn't need to worry about speed when cornering. The truck automatically decelerates the precise amount needed for the operator to drive in a safe but swift manner.

Dynamic Load Control (DLC 1&2)

Lyftrörelser som anpassar sig efter belastning? Stabil idé!

Det finns olika anledningar till plötsliga rörelser av lyfthydrauliken: oavsett om det är en oerfaren förare, slarviga rörelser eller en särskilt tung last så kan det snabbt leda till skadat gods eller till och med person- eller fordonsskada. Dynamic Load Control ger masten lugn. Känn hur assistanssystemet gör lasthanteringen bättre och smidigare. Systemet känner av den aktuella lasten såväl som den aktuella lyfthöjden och justerar automatiskt hastigheten på lyfthydrauliken innan något vacklar. I det andra av två expansionssteg tar Dynamic Load Control även hänsyn till lastens tyngdpunkt. På så sätt ökar stabiliteten och förhindrar att fordonet tippar framåt – även med små vikter och stora lastcentrum. Det grafiska stabilitetsindexet visar också hur stabilt fordonet är på marken med aktuell last och lyfthöjd.

Lyftstöd

Uppfyll lyfthöjdskraven med en knapptryckning:

Oavsett om pallstället ska fyllas eller tömmas - du vet hur man gör: skjut ut masten, titta fokuserat och koncentrerat, stoppa masten och justera om det behövs. Flera gånger. I varje skift. Varje dag. Föreställ dig nu att detta är historia och att du bara kan trycka på en knapp och vänta på att gafflarna flyter till exakt rätt höjd och stannar där automatiskt. Föreställ dig: Du kan. Med STILL-lyftstöd stannar gafflarna automatiskt vid upp till tre programmerbara mellanlyfthöjder. För att säkerställa att dina truckar inte lyfter så högt att de går genom taket, kan den maximala lyfthöjden programmeras permanent.

Display för lyfthöjd

En LED-lyfthöjdssensor är installerad som standard och säkerställer visning av korrekt lyfthöjd med maximal precision från första millimetern. Förarna har hela tiden kontroll på höjden på gaffelspetsarna och kan navigera exakt för att undvika att stöta till omgivningen när de hämtar pallar. Systemet fungerar med en repeterbarhet på mindre än +/- 5 mm och lyfthöjden visas ständigt för förarna på displayen.

 


FleetManager

Who can use which forklift truck for which area of application? What about the truck capacity? When has a shock occurred? Things that are relatively easy to control with just a few forklift trucks become far more complex and difficult to regulate as the fleet size increases. Our smart FleetManager provides the solution. With this innovative software, you are able to control your fleet more efficiently and effectively than ever.

The FleetManager consists of several modules:

 • Access authorisation
 • Compilation of operating data linked to the truck controller
 • Accident detection with truck reaction (e.g. creep speed)
 • Load detection via pressure sensor in the lifting hydraulic system without weight indication on the display and two data cards
 • Shock detection in connection with FleetManager: the forklift truck detects a potential collision and switches to creep mode, sounds a signal or switches off completely
 • Can be configured as per the customer's wishes

The reader for the FleetManager access card is easily accessible on the left next to the steering column. Access to the FleetManager requires special authorisation.

Driving programmes

The right driving programme for all requirements: the operator can choose between three established and two freely configurable driving programmes in the three operating modes: Blue-Q, normal and sprint mode. The driving programmes can be chosen according to the situation in order to achieve the maximum performance or energy efficiency.

Intelligent autopilot: the forklift’s Blue-Q (blue button) efficiency mode is activated at the touch of a button. An intelligent optimisation characteristic in the drive saves energy precisely where it is not impacted by the work process.

Up to 10% savings in energy consumption depending on the use profile and forklift equipment.

Mastens vertikala position

Och allt är på rätt väg:

Säker och oskadad vertikal parkering eller förvaring av varor: Från och med nu kan du med STILLs assistenssystem ställa mastens vertikala position med bara ett knapptryck. När systemet väl är aktiverat behöver du bara luta masten framåt. Så snart masten är i upprätt läge stannar den automatiskt. Det gör att du alltid får varorna till golvet i ett stycke och förvarar dem på hyllorna snabbare, enklare och säkrare.

Mast tilt display

The driver can see the tilt angle of the mast on the display. They therefore always have the highest degree of control over the loaded goods. The function is a real help during storage and retrieval as well, as the operator is able to precisely check if the forks are holding the pallet correctly.

Upptäck överlast

Överbelastning utesluten:

Kan trucken lyfta den här lasten? En felbesvarad fråga kan snabbt leda till skador på både fordon och gods. Lyckligtvis finns det hjälp att få. STILLs system övervakar lastens vikt med eventuella tillbehör och ger dig alltid ett säkert och tydligt svar. Dessutom ingriper systemet aktivt och minskar lyfthastigheten om totalvikten överstiger den nominella kapaciteten eller den inställda maxlasten. Om tröskelvärdet överskrids med mer än 10 procent är lyftfunktionen helt blockerad. Detta gör att förare, fordon och gods alltid är optimalt skyddade.

Highlights

Slitageskydd för gafflar

Autostopp före markkontakt:

När gafflarna träffar marken är det inte behagligt vare sig för öron, golv eller truck. Hade det inte varit väldigt bra om det överhuvudtaget inte kunde hända? Det är därför vi har utvecklat det elektriska gaffelskyddet för dig. När assistanssystemet är aktiverat ser det till att gafflarna inte kan röra marken vid sänkning. De stannar automatiskt, lite innan marken – så att du lätt kan köra in dem i pallstället. Gafflar som släpar i marken på grund av oavsiktlig start i sänkt läge är därför ett minne blott.

Silent Lift

Tysta lyft!

Styrkan finns i tystnaden - det gäller även dina truckar. Assistanssystemet Silent Lift sätter stopp för buller under lyft- och sänkoperationer. Smidiga lyftövergångar, smidig förvaring och hämtning på översta hyllplan och ett automatiskt stopp för gafflarna innan de slår i golvet – allt detta ger dig lugn och ro även när du lyfter och sänker de tyngsta lasterna.


Sänkt körhastighet vid lyfta gafflar

Gafflar upp, hastighet ner:

Mer säkerhet, mindre avbrott och trygg, korrekt fordonsanvändning - det är fördelarna med ett hastighetsreduceringssystem vid upplyfta gafflar. Så snart gafflarna når en höjd av 500 mm (eller annan definierad gräns) reduceras fordonets hastighet automatiskt. Även när en förare glömmer att man inte ska köra med upplyft last, saktar assistanssystemet ner trucken, vilket garanterar säker hantering av lasten och fordonet.

Positioning laser

More safety, more comfort: the optional positioning laser projects the fork height with a green laser line on the carrier, thus serving as a visual extension of the fork. This facilitates orientation when storing and retrieving goods, as well as increasing both the handling capacity and the degree of safety.

The positioning laser can be easily switched on and off at the touch of a button and poses no threat to the naked eye.

Daytime driving light

Safe operation at all times: the LED daytime driving light ensures that the forklift truck is always clearly visible even in darker areas.


Mediacenter

{{ filteredVideos.length }} Video

Modellöversikt

Modell
Maximal lyftkapacitet (kg)
Maximal lyfthöjd (mm)
Körhastighet (km/h)
Batterispänning (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Nedladdningar

 • Bruksanvisning RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 75 MB Nedladdning
 • Bruksanvisning RX 60 2,5 - 3,5 t Explosionsskydd (engelska) PDF, 54 MB Nedladdning

Dokumentet för nedladdning är den uppdaterade versionen av manualen för standadtrucken. Den inkluderar inte beskrivningar av kundanpassningar (kundalternativ). Kontakta STILL's revservdelsavdelning  när det gäller en specifikt truck. Uppge truckens serienummer och tillverkningsår.


Kontakt

Fyll i formuläret

Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Ring din rådgivare

Den raka vägen till din rådgivare

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Få reda på mer