Elektriska truckar RX 60 2,5 – 3,5 t

Toppresteraren

  • Lastkapacitet 3500 kg
  • Lyfthöjd 7390 mm
  • Hastighet 20 km/h

Upplev dina RX 60 sekunder

Få det mesta ut av din tid. Den nya STILL RX 60.

Känn dig som hemma in den nya STILL RX 60 och förbered dig på att känna kittlande spänning så fort klockan startar. Med intralogistiska processer som nu hanteras i termer av sekunder, behöver du vår accelerationsmästare för att hjälpa dig ta tillbaka din dyrbara tid. Från första ögonblicket är du säker på att hitta den perfekta balansen mellan kraft, ergonomi, manövrerbarhet och elektrisk energieffektivitet. RX 60-25 / 35 är inte bara en högpresterare - den är en av de bästa i sin klass: den elektriska motviktstrucken flyttar enkelt 258 ton på blott 3 600 sekunder. Känn friheten som den erbjuder i form av bästa räckvidden per batteriladdning när du hanterar pallar under 32 400 sekunder utan att behöva ladda batteriet. Bli bekväm i det bästa förarutrymmet du kan föreställa dig, inklusive perfekt anordnade reglageenheter, maximalt benutrymme, en imponerande allround-vy och den unika STILL Easy Control inbyggda datorn. Med den här utrustningen är du bara ett klick bort från dina favoritprestationsfunktioner och du kan alltid se alla relevanta prestandadata på en översikt. Det är dags att sätta nya standarder: upplev dina RX 60 sekunder nu!

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*

Fantastisk prestanda: högsta omlastningskapaciteten i sin klass

Är det svårt att hinna med allt? Det är dags att prioritera. Ingen annan eltruck kan flytta mer gods på kortare tid. Den nya RX 60 är en motviktstruck med högsta omlastningsprestandan i sin klass. Oavsett om du behöver den för att flytta högt eller brett eller båda, kommer vår accelerationsmästare att hjälpa dig att spara dyrbara sekunder varje gång du transporterar en pall. Du kontrollerar kraften med precision som garanterar att du kan få varor dit de behöver vara på rekordtid. Utvecklad och designad för applikationer som kräver att du tänker stort.

258 ton på 3 600 sekunder →
7,4 meter på 11 sekunder →
Lasthanteringskapacitet →

258 ton på 3 600 sekunder

Dina 3 600 elektrifierande sekunder när du flyttar 258 ton 200 meter bort. Upplev den bästa hanteringsprestandan i denna truckklass.

7,4 meter på 11 sekunder

Dina 11 elektrifierade sekunder när du lyfter 3,5 ton till en höjd av 7,4 meter. Gör dig redo att uppleva prestanda med precision på högsta nivå

Lasthanteringskapacitet

Mycket att göra? Ingen fara! Det finns ingen annan truck som kan hjälpa dig att flytta varor snabbare. Nya RX 60 är trucken med högst lasthanteringskapacitet i sin klass. Oavsett om det gäller högt eller brett eller både och – med vår accelerator sparar du värdefulla sekunder på varje pall. Eftersom effekten kan kontrolleras perfekt kommer dina varor exakt dit de ska på nolltid. Utvecklad och byggd för tuffa situationer som kräver höga prestanda.

Maximal tillgänglighet: längsta räckvidden på en batteriladdning

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I den nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder! →
Kom igång igen om 0,5 sekunder →
Högsta tillgänglighet →

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder!

Dina 32 400 elektrifierande sekunder med kontinuerlig användning utan laddningspauser. Få det längsta driftsintervallet på en batteriladdning i sin klass.

Kom igång igen om 0,5 sekunder

Din elektrifierande halva sekund tills den nya RX 60 är startklar. Trucken blir startklar under tiden du sätter dig tillrätta.

Högsta tillgänglighet

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.