Elektriska truckar RX 60 2,5 – 3,5 t

Topp-presteraren

  • Lastkapacitet 3500 kg
  • Lyfthöjd 7390 mm
  • Hastighet 20 km/h

Upplev dina RX 60 sekunder

Få det mesta ut av din tid. Den nya STILL RX 60.

Känn dig som hemma in den nya STILL RX 60 och förbered dig på att känna kittlande spänning så fort klockan startar. Med intralogistiska processer som nu hanteras i termer av sekunder, behöver du vår accelerationsmästare för att hjälpa dig ta tillbaka din dyrbara tid. Från första ögonblicket är du säker på att hitta den perfekta balansen mellan kraft, ergonomi, manövrerbarhet och elektrisk energieffektivitet. RX 60-25 / 35 är inte bara en högpresterare - den är en av de bästa i sin klass: den elektriska motviktstrucken flyttar enkelt 258 ton på blott 3 600 sekunder. Känn friheten som den erbjuder i form av bästa räckvidden per batteriladdning när du hanterar pallar under 32 400 sekunder utan att behöva ladda batteriet. Bli bekväm i det bästa förarutrymmet du kan föreställa dig, inklusive perfekt anordnade reglageenheter, maximalt benutrymme, en imponerande allround-vy och den unika STILL Easy Control inbyggda datorn. Med den här utrustningen är du bara ett klick bort från dina favoritprestationsfunktioner och du kan alltid se alla relevanta prestandadata på en översikt. Det är dags att sätta nya standarder: upplev dina RX 60 sekunder nu!

NY
Offerten är inte bindande
HYRA
Offerten är inte bindande
BEGAGNAT
Offerten är inte bindande

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Fantastisk prestanda: högsta omlastningskapaciteten i sin klass

Är det svårt att hinna med allt? Det är dags att prioritera. Ingen annan eltruck kan flytta mer gods på kortare tid. Den nya RX 60 är en motviktstruck med högsta omlastningsprestandan i sin klass. Oavsett om du behöver den för att flytta högt eller brett eller båda, kommer vår accelerationsmästare att hjälpa dig att spara dyrbara sekunder varje gång du transporterar en pall. Du kontrollerar kraften med precision som garanterar att du kan få varor dit de behöver vara på rekordtid. Utvecklad och designad för applikationer som kräver att du tänker stort.

258 ton på 3 600 sekunder →
7,4 meter på 11 sekunder →
Lasthanteringskapacitet →

258 ton på 3 600 sekunder

Dina 3 600 elektrifierande sekunder när du flyttar 258 ton 200 meter bort. Upplev den bästa hanteringsprestandan i denna truckklass.

7,4 meter på 11 sekunder

Dina 11 elektrifierade sekunder när du lyfter 3,5 ton till en höjd av 7,4 meter. Gör dig redo att uppleva prestanda med precision på högsta nivå

Lasthanteringskapacitet

Mycket att göra? Ingen fara! Det finns ingen annan truck som kan hjälpa dig att flytta varor snabbare. Nya RX 60 är trucken med högst lasthanteringskapacitet i sin klass. Oavsett om det gäller högt eller brett eller både och – med vår accelerator sparar du värdefulla sekunder på varje pall. Eftersom effekten kan kontrolleras perfekt kommer dina varor exakt dit de ska på nolltid. Utvecklad och byggd för tuffa situationer som kräver höga prestanda.

Maximal tillgänglighet: längsta räckvidden på en batteriladdning

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I den nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder! →
Kom igång igen om 0,5 sekunder →
Högsta tillgänglighet →

Nästa laddningsavbrott? Inte på ytterligare 32 400 sekunder!

Dina 32 400 elektrifierande sekunder med kontinuerlig användning utan laddningspauser. Få det längsta driftsintervallet på en batteriladdning i sin klass.

Kom igång igen om 0,5 sekunder

Din elektrifierande halva sekund tills den nya RX 60 är startklar. Trucken blir startklar under tiden du sätter dig tillrätta.

Högsta tillgänglighet

Kraften är massan multiplicerad med accelerationen. Vi lägger till uthållighet ovanpå det. Vad är hanteringsprestanda om du inte kan lita på den under hela skiftet? I nya RX 60 kan du sätta dig tillrätta i förarhytten och använda trucken i åtta timmar utan att behöva mellanladda batteriet - tack vare branschens längsta räckvidd i sin klass. Dessutom startar eltrucken i ett snabbstartläge så du kan komma igång att jobba direkt.

Bästa arbetsutrymmet: rymlig förarplats med STILL Easy Control inbyggda dator

Rubriken säger egentligen allt men vi vill gärna att du upplever det själv. I den nya RX 60 får du generöst benutrymme, perfekt arrangerade reglageenheter och en allround-vy som är oöverträffad. För att inte tala om att du alltid har STILL Easy Control vid din sida, vilket är en smart omborddator, som du efter ett tag inte kan klara dig utan.

Komfortutrymme på en sekund →
Full kontroll i varje sekund →
Den bästa arbetsplatsen. Någonsin. →

Komfortutrymme på en sekund

Din första elektrifierande sekund kommer att följas av fler. Bli bekväm i det bästa arbetsutrymmet som finns.

Full kontroll i varje sekund

Dina elektrifierande sekunder med STILL Easy Control inbyggda dator. Ha full kontroll över dina val av prestanda, bara ett klick bort och få en överblick av relevanta truckdata.

Den bästa arbetsplatsen. Någonsin.

Rubriken säger egentligen allt men vi vill gärna att du upplever det själv. I nya RX 60 får du generöst benutrymme, perfekt arrangerade reglage och en allround-vy som är oöverträffad. För att inte tala om att du alltid har STILL Easy Control vid din sida, vilket är en smart omborddator, som du efter ett tag inte kan klara dig utan.


RX 60 2,5 – 3,5 t i detalj

"Simply Efficent" faktorer: Prestationsattribut som ett mått på ekonomisk effektivitet

Simply easy

Intuitiv hantering:
lättanvänt driftkoncept som är standard i hela RX-produktserien

Förbättrad effektivitet:
enkel ombordstigning i en mycket ergonomisk förarhytt

Den inbyggda datorn STILL Easy Control:
översikt över all relevant information, och prestandafunktionerna nås med bara ett klick

Ultrasnabb:
lätthanterligt batteribyte från sidan

Simply powerful

Ett kraftpaket inom intralogistiken:
högsta omlastningskapaciteten i sin klass

Prestandaökning:

sprintläge för topprestanda med en knapptryckning

Optimal energieffektivitet:

fantastiskt lång räckvidd per batteriladdning

Lyft och accelerera snabbare än någonsin:
finns som variant med hög kapacitet med extra kraftfulla driv- och lyftmotorer

Intelligent support:
antispinnsystem och andra hjälpfunktioner

Alltid redo:

STILL- litium-jon-teknik som tillval för maximal tillgänglighet

Simply safe

Säker och exakt omlastning:
hydraulik med hög precision och smidig kördynamik

Säker ombordstigning:

stort handtag, halksäker gummimatta och brett insteg

Optimal panoramasikt:
smalt stativ och extra stora rutor

Systematisk säkerhet:
Pre-Shift Check på displayen som tillval som hjälp med den dagliga säkerhetskontrollen

Säkerhet för varje tillämpning:
brett utbud av extrautrustning som tillval – från körriktningsvisare på displayen till säkerhetsbelysningen Safety Light 4Plus samt Curve Speed Control för automatisk hastighetsreducering i kurvor

Simply flexible

Flexibelt val av reglage:
långspakar, minispakar, Fingertip eller Joystick 4Plus

Justerbar prestandadynamik:
du kan göra egna inställningar för parametrar som kör- och lyfthastighet med en knapptryckning

Skräddarsydd arbetseffekt efter dina behov:
stort utbud av utrustningstillval för varje tillämpning

Simply connected

Optimalt nätverk:
gränssnitt (tillval) som integreras i en programvara för fordonsparkshantering som STILL neXXt fleet

Kontrollerad användning:
valbar åtkomstkontroll som skyddar mot felaktig användning

STILL Li-Ion-teknik inuti

Det perfekt harmoniserade kraftsystemet för att minska driftkostnaderna och öka trucktillgängligheten.

Mer om STILL Li-Ion-teknik

Applikationer

Stark i lutningar

Uppåt och nedåt med full kraft? Det är enkel match för RX 60! Med en last på 2 500 kg och en lutning på 10 % klarar vår kraftpaket 610 m tio gånger på en timme. Dessutom, utmärkt sikt framåt tack vare den sofistikerade nya mastkonstruktionen.

Hemma inomhus som utomhus

Oavsett om det är i lagret eller utanför, imponerar allroundern som en idealisk lagerassistent för de mest omfattande transportuppgifterna inom alla branscher. Tack vare hög batterikapacitet och batteribyte från sidan, är RX 60 idealisk för flerskift.

Precsion ut i gaffelspetsarna

Varor lagras exakt, utan nämvärd ansträngning, vilket är möjligt tack vare truckens finkänsliga hydraulik. Tack vare högpresterande modeller, kan RX 60-25 / 35 lyfta och accelerera snabbare än någonsin.

Alltid i gott sällskap

Oavsett vilken utmaning du står inför har RX 60-serien alltid en skräddarsydd lösning för dina behov tack vare ett brett sortiment av modeller. Vi har rätt modell för alla användningsområden, skräddarsydd för alla uppdragsprofiler tack vare många utrustningsalternativ.

Hårt skal och komfortabel kärna

Luta dig tillbaka och bli bekväm redan från början. Det luftdämpade förarsätet med många bekväma fördelar är en verklig ergonomisk fördel. Den rymliga förarhytten erbjuder dig flera förvaringsutrymmen. Easy Control ger dig också all information, och alla funktionsval är bara ett klick bort.

Smidighet i de trängsta utrymmen

Smidig även trånga utrymmen tack vare den extremt lilla svängradien, kompakta truckdimensioner och extremt hög manövrerbarhet resulterar i perfekt körning i smala gångar och trånga lagerlokaler.

En produkt - många möjligheter

Från arbetsutrymmet till förlängningsgafflar och att tippa containrar, ända fram till gaffelspridningsaggregat, kan du enkelt uppgradera till på någon av våra RX-60-modeller.

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Mediacenter

{{ filteredVideos.length }} Videos

Modellöversikt

Modell
Maximal lyftkapacitet (kg)
Maximal lyfthöjd (mm)
Körhastighet (km/h)
Batterispänning (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Nedladdningar

  • Bruksanvisning RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 80 MB Nedladdning
  • Bruksanvisning RX 60 2,5 - 3,5 t Explosionsskydd (engelska) PDF, 54 MB Nedladdning

Dokumentet för nedladdning är den uppdaterade versionen av manualen för standadtrucken. Den inkluderar inte beskrivningar av kundanpassningar (kundalternativ). Kontakta STILL's revservdelsavdelning  när det gäller en specifikt truck. Uppge truckens serienummer och tillverkningsår.


Kontakta oss

Fyll i formuläret

Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

För snabbare kontakt

Ring oss

Förfrågan till: RX 60 2,5 – 3,5 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Mer information