Elektrisk motviktstruck RXE 10 – 16C

Det kompakta paketet

  • Lastkapacitet 1600 kg
  • Lyfthöjd 6810 mm
  • Hastighet 12 km/h

Utmärkt i små utrymmen

Vänd hur du vill – RXE 10-16C passar överallt. I alla lägen. Den yngsta och minsta medlemmen av de elektriska truckarna i STILL-familjen är en av de största när det gäller prestanda: den kompakta trucken erbjuder en perfekt balans mellan körkomfort, manövrerbarhet och säkerhet – även när det blir riktigt trångt. Oavsett om den används i lastbilar, containrar eller smala gångar saknar effektiviteten och smidigheten hos RXE 10-16C motstycke i de minsta utrymmena tack vare kompakta mått och känsliga styrning. Och det är just därför den är så mångsidig. Oavsett om den användas inom livsmedelsindustrin, hos logistiktjänsteleverantörer, inom produktionsförsörjning eller i gemensamma lager hos stora återförsäljare, är den kompakta trehjuliga motviktstrucken ett effektivt hjälpmedel vid lastning och lossning av tunga fordon eller containrar samt för transport av pallar på lagret.

Med en topphastighet på 12,5 km/h går det dessutom snabbt att få jobbet gjort. För att säkerställa att inget av den elektriska dynamiken går förlorad på grund av säkerhetsskäl, är trucken standardutrustad med vår beprövade hastighetsreducering i kurvor. Det innebär att du alltid kan köra säkert – även i snäva kurvor. Så när det gäller att flytta 1,0 till 1,6 ton på små ytor är RXE 10-16C det perfekta valet! Tack vare det breda utbudet av tillbehör och assistanssystem är den även en tänkbar uppgradering från höglyftstruck, med ökad komfort och ökad säkerhet. Allt detta gör den till den perfekta efterföljaren till den legendariska STILL RX 50, en av de mest bästsäljande elektriska truckarna i sin klass någonsin. Bevis på att RXE 10-16C passar plånboken. I alla lägen.

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: RXE 10 – 16C

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Passar inte – finns inte.

Det som gör vårt lilla kompakta paket så bra för dig är dess sensationellt smala mått. Med en höjd på knappt 2 meter och en bredd på 1 meter får den kanske inte plats i alla fickor, men den kan säkert köra genom alla dörrar. Det gör den särskilt värdefull där utrymmet är begränsat. Oavsett om det är i lastbilar, containrar eller smala arbetsgångar kan RXE 10–16C tack vare sina extremt känsliga reglage manövreras exakt och säkert var som helst - även när du nyttjar dess maximala lyfthöjd på nästan 7 meter fullt ut. RXE 10–16C passar. Alltid.

Perfekt i trånga utrymmen: →

Perfekt i trånga utrymmen:

kompakta truckmått och utmärkt manövrerbarhet möjliggör arbete i trånga gångar.

Säker till toppen. Utan att rycka till med gaffeln.

RXE 10–16C lyfter ett halvt ton till nästan 7 meter. Det är en rejäl bedrift för en liten truck av den här storleken. Det är möjligt tack vare fordonets särskilt låga tyngdpunkt och mastens extra styva konstruktion. Det garanterar att trucken är stabil och säker i alla situationer. Naturligtvis ska samma sak gälla även för dig: För att se till att du alltid står väl och säkert på jobbet kan du välja mellan ett stort antal smarta förarassistanssystem och funktioner för din RXE. Du kan till exempel få stöd i ditt arbete av ett väl synligt varningsljussystem, tidsbesparande förval av lyfthöjd eller tillförlitlig mätning av överbelastning. När du väl har upplevt hur elektrifierande lätt den är att använda kommer du aldrig mer att vilja missa det igen.RXE 10–16C passar. Helt säkert.

Dynamisk på banan. Säker i kurvan. →
Familjen. Det är trevligt att känna varandra. →