MMS hårdvara

Materialdataflödesstyrning

MMS-hårdvara

När det gäller STILLs hanteringssystem för materialflöde, pekar termen hårdvara på alla komponenter som formar ett system tillsammans med mjukvaran. Hårdvara pekar på allt som har någonting att göra med datorer och nätverk – arbetsstationer, servrar, trådlösa kommunikationsverktyg och terminaler som handhållna enheter monterade på trucken, mobila och stationära orderskrivare och scanners. Andra komponenter som transponders (RFID) och mobila nätverk för godsmottagning och orderplockning kategoriseras också som hårdvara. Förutom det breda utbudet av hårdvarukomponenter från kända tillverkare, har STILL också sina egna hårdvarukomponenter, till exempel STILLs touchterminal och STILL: Pick-by-Voice-komponenter.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: MMS-hårdvara

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Pick by Voice – optimera ditt arbete genom dialog

Pick-by-Voice är en röstassisterat dialogsystem som används för att optimera arbetsprocesser. STILLs Pick-by-Voice-lösning imponerar inte bara med sina tekniska funktioner som röstigenkänning, utan även mjukvaran. STILLs nya röstklient är marknadsledande för högtalare – individuella system i modern design. Klienten ger onlinekommunikation med applikationsservern och har alla fördelar av ett trådlöst system:

  • Stryktålig hårdvara anpassad för industri
  • Permanent uppdaterad WMS som tillåter snabba reaktioner (t.ex. påfyllning etc.)
  • Utgående meddelanden kan ändras av kunden
  • Gränssnitt med STILL MMS
  • Tillgängligt på flera språk (för närvarande: tyska, franska, spanska och tjeckiska)

STILLs touchterminal – Anslutningen ombord med STILL MMS

Datorkontrollerade materialflödessystem kräver en kraftfull terminal ombord på trucken som kan klara av påfrestningarna av de dagliga arbetsuppgifterna. STILLs touch-terminal skapa en onlinekoppling mellan trucken och datorn som kontrollerar flödet av material i lagret samt truckarnas förflyttningar. Transportjobben visas direkt ombord. Hämtning, inventarier och andra transaktioner bokas online. Användarvänligheten är högt prioriterat.

STILLs touchterminal har utformats för att stå emot de tuffa arbetsförhållandena i industrierna och tillhandahåller teknik som klarar av konstant användning. STILLs touchterminal fungerar både för mobila och stationära arbetsuppgifter inom produktion, handel och logistik. STILLs touchterminal har en stor 10.4”-display med hög kontrast, som tydligt visar komplex data och grafiska bilder. Den innehåller 4 GB RAM och ett flashminne på 16GB, som fungerar lika bra inomhus som utomhus, mellan -30 till 40+-grader. Den är även IP 65-skyddad. Alla STILLs motbalans och VNA-lagertruckar kan installera detta elektriska och mekaniska system för att använda terminalen om kunden önskar. Det mekaniska gränssnittet är i enlighet med VESA 75-standarden.


Ytterligare STILL MMS-hårdvara

  • Etikettskrivare
  • Handhållna terminaler
  • Handhållna scanners
  • Trådlösa kommunikationsverktyg