STILL Webinar

Processautomatisering med automatiserade serietillverkade truckar (AGV)

ÄMNE

När, om inte nu?!
Systematisk optimering av logistik tack vare automatiserade processer

Hur kommer jag att vara framgångsrik och konkurrenskraftig i framtiden? Ju mer komplexa ekonomiska krav, kostnadstryck och global konkurrens växer, desto mer kommer företagsstrategier att behöva fokusera på optimerade logistikprocesser. I framtiden kommer logistiken att vara digital, ansluten och mest av allt: automatiserad. Nu är rätt tid att byta spår som tar dig till framtiden.

Webbinariet ger entreprenörer och logistikchefer en omfattande översikt över de möjligheter som automatisering ger logistiken.


Inspelningen av webbseminariet (engelsk)

Ta dig säkert genom djungeln Industri 4.0

Vad är rätt automatiseringsnivå för mitt företag? Hur passar automatiska lösningar in i min infrastruktur? Var hittar jag den bästa partnern som följer mig genom denna process? STILL svarar på alla dina frågor - även de du inte ens visste att du behöver ställa.

Kompetent konsultation som bas för välplanerad automation

Tillsammans med dig kommer våra experter att guida dig genom alla planeringssteg, från analys av automationspotentialen i ditt lager och produktionslogistik, till att definiera den korrekta tekniska basen för ditt automationskoncept. Vår kommunikation är tydlig, omfattande och transparent. Våra planer är målinriktade, resursbaserade och hållbara. Här kan du få en grundlig översikt över de många möjligheterna och en lättförståelig start inom det breda fältet av processautomation med automatiserade serietillverkade truckar (AGV - Automated Guided Vehicles).

 

Downloads

 

Få kontakt

Tilltal*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Missa aldrig ett STILL-evenemang igen!

Registrera dig för STILL-nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad om framtida STILL-evenemang! 

Jag vill få STILL-nyhetsbrevet. (*obligatoriska fält)

Dina uppgifter kommer att behandlas konfidentiellt, kommer inte att vidarebefordras till tredje part och kommer endast att användas för att skicka STILL-nyhetsbrevet och information på webinariet.

 

Integritetspolicy*