STILL Webinar

AGV (Automated Guided Vehicles) inom produktionslogistik

ÄMNE

Automatisering av produktionslogistik? Naturligtvis, men hur?

Från ryggbärande AGV till vagntåg: potential och begränsningar för AGV (Automated Guided Vehicles)

Automatisering av produktionslogistik höjer lönsamheten!

Konstanta återkommande processer som inom till exempel produktionsförsörjning är mer lämpade för automatisering än andra logistikprocesser. En rad olika transportlösningar finns tillgängliga för detta ändamål.

Baserat på ett specifikt exempel visar webbseminariet fördelarna och nackdelarna med de olika lösningarna som finns på marknaden. Oavsett om det är automatiserade truckar, ryggbärande AGV eller vagntåg: våra experter ger dig tydliga riktlinjer gällande val av bästa automatiseringslösningen för din produktionslogistik.


Webinar inspelning

Många automatiseringslösningar leder till målet - men bara ett fåtal tar dig dit lönsamt.

Vilka transportsystem är tillgängliga för automatisering av din produktionslogistik och hur kan du integrera dem i din infrastruktur? Vilket system garanterar den mest effektiva, flexibla och pålitliga leveransen av material till dina monteringslinjer? Hur kommer materialet så nära bearbetningsmaskinen som möjligt? Hur påverkar blandad drift din produktion och hur väljer du rätt system för dina individuella behov?

Upplev en spännande debatt där tre kända intralogistikexperter inte bara ger svar på dessa frågor utan argumenterar passionerat för sin favoritlösning. Under webbseminariet har du möjlighet att delta direkt i diskussionen och få svar på dina frågor. Med en omfattande översikt kommer vi att guida dig genom olika sätt att automatisera din produktionslogistik. Detta webinar hjälper dig på vägen dit.

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Ladda ner

  • STILL Webinar Production Logistics - Q&A (EN) PDF, 142 KB Nedladdning
  • STILL Advanced Applications Brochure (EN) PDF, 5 MB Nedladdning
  • STILL Whitepaper Tugger Train Automation (EN) PDF, 5 MB Nedladdning

Relaterade ämnen

 

Få kontakt

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Missa aldrig ett STILL-evenemang igen!

Registrera dig för STILL-nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad om framtida STILL-händelser! 

Jag vill få STILL-nyhetsbrevet. (*obligatoriska fält)

Dina uppgifter kommer att behandlas konfidentiellt, kommer inte att vidarebefordras till tredje part och kommer bara att användas för att skicka STILL-nyhetsbrevet och information på webinariet.

Integritetspolicy*