STILL Webinar

AGV (Automated Guided Vehicles) inom produktionslogistik

ÄMNE

Automatisering av produktionslogistik? Naturligtvis, men hur?

Från ryggbärande AGV till vagntåg: potential och begränsningar för AGV (Automated Guided Vehicles)

DATUM

30 mars 2021
10:00 - 11:00 a.m. (CEST)
16:00 - 17:00 (CEST)

Automatisering av produktionslogistik höjer lönsamheten!

Konstanta återkommande processer som inom till exempel produktionsförsörjning är mer lämpade för automatisering än andra logistikprocesser. En rad olika transportlösningar finns tillgängliga för detta ändamål.

Baserat på ett specifikt exempel visar webbseminariet fördelarna och nackdelarna med de olika lösningarna som finns på marknaden. Oavsett om det är automatiserade truckar, ryggbärande AGV eller vagntåg: våra experter ger dig tydliga riktlinjer gällande val av bästa automatiseringslösningen för din produktionslogistik.

Dina fördelar

  • Spännande presentationer med kortfattade praktiska förklaringar och fördelarna med varje lösning
  • Omfattande svar på alla frågor kring förutsättningar och implementering
  • Erfarenheten hos våra experter inom intralogistik och automatisiering
  • Strukturerade utvärderingskriterier för ditt bästa val
 

Registrering

Jag skulle vilja delta i webbseminariet "Förarlösa Transportsystem (FTS) inom produktionslogistik". (*obligatoriska fält)

Vi kommer att spela in webbseminariet och göra det tillgängligt för alla deltagare vid ett senare tillfälle.

Dina uppgifter kommer att behandlas konfidentiellt, kommer inte att vidarebefordras till tredje part och kommer bara att användas för att skicka STILL-nyhetsbrev och information om webinaret.

Många automatiseringslösningar leder till målet - men bara ett fåtal tar dig dit lönsamt.

Vilka transportsystem är tillgängliga för automatisering av din produktionslogistik och hur kan du integrera dem i din infrastruktur? Vilket system garanterar den mest effektiva, flexibla och pålitliga leveransen av material till dina monteringslinjer? Hur kommer materialet så nära bearbetningsmaskinen som möjligt? Hur påverkar blandad drift din produktion och hur väljer du rätt system för dina individuella behov?

Upplev en spännande debatt där tre kända intralogistikexperter inte bara ger svar på dessa frågor utan argumenterar passionerat för sin favoritlösning. Under webbseminariet har du möjlighet att delta direkt i diskussionen och få svar på dina frågor. Med en omfattande översikt kommer vi att guida dig genom olika sätt att automatisera din produktionslogistik. Detta webinar hjälper dig på vägen dit.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Få kontakt

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.