FAQ

Vad innefattas i STILL korttidshyra?

När ni hyr en truck av STILL så får ni ett pris på en komplett produkt. Vi kalkylerar in service och underhåll, delar orsakade av normalt slitage och försäkring. Skador orsakade av förare, drivmedel eller batterivatten är hyrestagarens kostnad. Behöver man nyttja försäkringen så kontakta oss så hjälper vi er.

Var kan jag hyra någonstans?

Vi på STILL finns här för dig, överallt och hela tiden! Fyra olika uthyrningsställen levererar truckar över hela Sverige. Våra erfarna uthyrningsexperter står redo att ge dig råd. Genom personliga diskussioner hittar vi rätt uthyrningsverktyg för alla önskemål.

Här hittar du en kontaktperson för individuell konsultation.

Hur flexibel kan hyran vara?

Hyra på STILL kann vara en dag, veckor eller upp till ett år. En hyra på STILL är fullt flexibel, du kan säga upp trucken på dagen så stoppar vi hyran och returnerar trucken till vårt lager. Full flexibillitet ger trygghet och valmöjligheter för er som kund så ni smidigt kan anpassa er verksamhet.

Är utrustningen försäkrad?

I STILLs hyresavgift så är objektet fullförsäkrat. Inga extra avgifter, inga överraskningar!

När får jag fakturan?

Fakturan sänds när produkten är i retur på vår anläggning igen. Om man hyr längre än en månad så sänds faktura sista veckan i varje månad. När produkten lämnas åter så gör STILL en översyn och sänder en slutfaktura. Eventuella skador som inte täcks av försäkringen registreras och underlag sänds till er som kund, därefter repareras maskinen och ni får en reparationsfaktura.

Frågor under hyresperioden?

Vi finns självklart tillgängliga under hela hyresperioden. För alla frågor så finns STILL här för dig! Naturligtvis kan du förlänga hyresperioden även vid starten. Var uppmärksam på ansvaret som definieras i villkoren.

Här kan du hitta en kontaktperson i ditt område. 

Levereras produkten eller måste jag hämta?

STILL kan anordna transport fram och tillbaka åt dig, och leverera produkten direkt till arbetsplatsen. För detta tillkommer en avgift. Men ni har också möjlighet att hämta produkten på den uppställningsplats där produkten finns.

Hur mottar jag hyresavtalet?

Efter att vi fastställt dina exakta krav sänder vi ett hyresavtal till er, ni signerar och skickar tillbaka till oss på STILL. Detta tillsammans med de generella hyrvillkoren kommer att bli ert hyresavtal.

Vad händer om utrustningen är skadad?

Skador som ej uppkommit på grund av normalt slitage debiteras hyrestagaren. Hyrestagaren är ansvarig för att direkt rapportera skador till hyresavdelningen och gemensamt diskuterar vi skadans omfattning och lämplig åtgärd. Är skadans omfattning så pass stor att försäkringen ska nyttjas så hjälper vi er med underlag som ni sen fyller i och sänder in till oss. Om trucken är så pass skadad att den inte kan repareras på plats så byter vi ut den för att garantera driften, bytet debiteras er som hyrestagare. Komplett information återfinns i våra hyresvillkor. 

Kan jag även hyra vagnar och tillbehör till Tugger trains?

Du kan hyra E-frames, B-frames, C-frames och vagnar från STILL till ditt Tugger Train.

Kan jag även hyra tillbehör för speciella arbetsuppgifter?

För alla motviktstruckar erbjuder STILL även uthyrning av tillbehör. Allt från klämaggregat, vändaggregat, gafflar med speciallängd, fyrgaffelaggregat och dubbelklämmor, STILL erbjuder dig de största valmöjligheterna när det kommer till tillbehör. Oavsett vad du behöver och oavsett vilken arbetsuppgift som väntar: Vi på STILL är säkra på att vi har rätt tillbehör för dig!

Var kan jag hitta extra batterier för flerskiftsanvändning tex?

Vid normal användning ska batteriet klara ett helt skift innan det behöver laddas. För flerskiftsanvändning erbjuder still bytesbatteri till de flesta hyrfordonen. Detta innebär att ett batteri alltid kan laddas medan det andra används, vilket gör fordonet redo att användas dygnet runt. När du beställer ett bytesbatteri från STILL tillkommer självklart all nödvändig kringutrustning och laddningskabel.

Service och garanti – vad borde jag tänka på?

STILLs moderna hyrflotta garanterar effektivt arbete med den senaste teknologin. När du hyr från STILL får du självklart fullservice, det blir alltså inga extrakostnader för underhåll eller reparation.

 

Dessutom är objekten fullförsäkrade, allt för att garantera er en trygg hyresperiod.