Elektriska truckar RX 20 1,4-2,0 t

Låt dig elektrifieras av

  • Lastkapacitet 2000 kg
  • Lyfthöjd 7930 mm
  • Hastighet 20 km/h

STILL RX 20
Vårt nya energiknippe.

För alla som vill få jobbet gjort.

Vill du ha mer? Det vill vi också. STILL RX 20 ger dig mer av allt: högre kapacitet, mer dynamik och högre tillgänglighet. Den nyaste generationen av STILLs mest sålda elektriska motviktstruck är den bästa RX 20-trucken som STILL någonsin utvecklat.

På lagret måste allt stämma. Därför är energiknippet RX 20 både kraftfullt och lättmanövrerat och tar snabbt dig och dina varor dit ni ska. Den goda sikten och den bekväma förarhytten gör att du dessutom kan arbeta med stor precision. Du kan även arbeta länge tack vare det mycket breda utbudet av olika batterier.

Så att du kan få jobbet gjort.

NY
Icke bindande offert
HYRA
Icke bindande hyroffert
BEGAGNAT
Vår begagnade offert

Förfrågan till: RX 20 1,4 – 2,0 t

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

Tilltal*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tar varorna snabbt från A till BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Den nya RX 20 imponerar med fantastiska lyfthastigheter och går att accelerera upp till 20 km/h. Beroende på körprogram uppnår trucken maximala prestanda och de bästa effektivitetsvärdena. I sprintläget kan den även hantera toppbelastningar med hjälp av sin prestanda-boost. Inte konstigt att RX 20 uppnår den snabbaste lasthanteringen i sin klass – och dessutom med den lägsta energiförbrukningen per hanterat ton.

Skräddarsydd arbetseffekt efter dina behov →
I alla riktningar. Full sikt framåt. →
Bästa sikten runtom för hög arbetssäkerhet →
STILL Easy View lyftstativ →

Skräddarsydd arbetseffekt efter dina behov

Stort utbud av utrustningstillval för varje tillämpning

I alla riktningar. Full sikt framåt.

Säkerheten har högsta prioritet. Det gäller även den nya RX 20. Därför har den ett extra smalt lyftstativ och extra stora rutor som ger fri sikt åt alla håll, inklusive uppåt. Det är inte bara snyggt utan hjälper föraren att upptäcka eventuella faror ännu tidigare.

Bästa sikten runtom för hög arbetssäkerhet

Smalt stativ och extra stora rutor

STILL Easy View lyftstativ

STILL Easy View lyftstativ ökar effektiviteten i verksamhetens materialflöde, speciellt vid långa körstreckor. Lyftstativets konstruktion sätter nya standarder när det gäller att fungera som förbindelse mellan varuingång och -utgång och som mellanförvaring för hyllor i smala gångar eller tillverkningsanläggningar, där fokus är lika stort på sikt och säkerhet som snabb omlastning.