Besök STILL på Tjolöholm Classic Motor 2023!

Vi är stolta över att visa upp en av våra fina motviktstruckar och pratar gärna med dig som är intresserad av att bli en framtida nyckelspelare hos oss som servicetekniker.

Festivalen äger rum varje år i maj vid Tjolöholm Slott utanför Göteborg och är en populär samlingsplats för entusiaster av klassiska bilar, motorcyklar och andra fordon från förr. Under dagen kommer besökare att kunna njuta av en mängd olika aktiviteter och evenemang, inklusive utställningar av klassiska bilar och motorcyklar, körningar och tävlingar, musikunderhållning, och mycket mer.

Detta är också en utmärkt möjlighet för dig att lära dig mer om våra högkvalitativa materialhanteringslösningar och vad det innebär att vara en del av STILL-familjen. Så boka in datumet i din kalender och ta med hela familjen till Tjolöholm Classic Motor 2023 för en dag full av nostalgi, spänning och underhållning.

Vi ser fram emot att träffa dig och prata om hur vi kan utveckla vår verksamhet tillsammans!

RX20

Spelavgörande på STILL Servicetekniker
 

Med en högspecialiserad roll som servicetekniker i ett välpositionerat företag kan du anta nya utmaningar på eget initiativ, trygg i vetskapen om att ditt engagemang kommer att löna sig. Delta på högsta nivå.

Servicetekniker