Pallställsystem Hyllställ

För speciella krav.

  • Anpassningsbar till dina krav: flexibelt utdragbar
  • Bra utrymme för lite pengar: attraktivt prisförhållande
  • Anpassningsbar för alla typer av gods: omfattande tillbehörssortiment
  • Snabb uppsättning: enkel installation
  • Bekvämt lagring på höjd: Integrerad trappa

Behöver du en flexibel lösning för att lagra lådor och små prodkter? Ta då en titt på STILLs ställage! En enkel konstruktion med flexibel expanderingsförmåga och anpassningsförmåga är några av karaktärsdragen för denna smarta hyllösning.

Med flexibel höjd och modulär design från hyllkomponenterna samt ett stort urval av tillbehör kan dessa ställage anpassas efter dina exakta krav. Behöver du en speciallösning? Kontakta oss! Många specialkrav kan mötas, till exempel: lutande hyllplan, genomskinliga hyllplan, ställage för hjul och fälgar eller ställage för att säkert lagra farliga material. Är ditt lager för litet? Inga problem, vi kan leverera ett system på upp till åtta meter högt och kan optimera ditt lager utan att behöva expandera golvytan.

Kontakta oss

Behöver du ytterligare information? Våra kontaktuppgifter finns rutan till höger.

+46 40 626 71 00

Förfrågan till: Hyllställ

Vi kommer att hantera din förfrågan så fort som möjligt.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Hyllställ – design

På grund av dess olika delar och komponenter kan hyllstället utformas individuellt och i enligt alla behov. Med tvärbalkar, stängda sidoväggar eller nätväggar kan stativens ram utökas ut individuellt. Hyllstället kompletteras med hyllnivåer som finns i olika bredder och mönster. Den tekniska konstruktionen möjliggör lastbelastningar på upp till 3 500 kg.


Hyllställ– komponenter

Stödhakar

Stödkrokar är galvaniserade T-formade profiler. Tack vare hålen i ramarna med regelbundna avstånd på 25 mm kan alla hyllställskombinationer skapas genom att placera stödkrokarna i önskade höjder.

Lastguide

Hyllställets djup säkerställs av laststyrningarna som är insatta mellan två stöd. Om en hyllställ är mer än fem gånger högre än djup måste det skyddas mot att tippa över. Detta uppnås enkelt genom fixeringar på väggarna eller i golvet.

Hyllfält

Hyllfält kan monteras med stålgolv, paneler, sänkor och gallergolv. Stålgolven klarar laster på upp till 150 kg, 250 kg eller 350 kg.

 

Paneler (träbräder) klarar vikter på 250 kg eller 350 kg.


Hyllställ – huvudtillbehör

Bak- och sidoväggar

Bakväggar skyddar mot att tappa något bakom hyllstället. Bakväggar ger även en annan fördel: de kan fungera som väggar som delar rum. Sidoväggar skyddar varor från att falla över sidan av stativet. Bakre och sidoväggar finns tillvall som nätgaller eller plåt.

Nätkorgar

Nätkorgar tillåter ekonomisk och välorganiserad lagring av små artiklar.

Justera hyllavdelare

De justerbara hylldavdelarna håller ger en tydlig översikt över små delar och håller rent . De gör det också möjligt att dela utrymme på hyllan.


Köpa hyllställ

Ett lager som planeras för effektivitet garantera en hög ekonomisk genomförbarhet. Ta vara på fördelarna med den professionella konsultationen från våra STILLs experter i början av lagerplaneringen. Innan du gör ett köpbeslut hjälper vi dig i alla aspekter, från att undersöka lagerdesignen till att diskutera planerade arbetsflödet. Det finns många anledningar till att använda STILL när du ska köpa ett hyllställ:

Många års erfarenhet: nära våra kunder i över 100 år.

Partnerskap du kan lita på.

Holistisk premiumkoncept – från konsultation till service.

Alltid nära dig: Malmö, Göteborg, Stockholm och Örebro & med rikstäckande serviceteknikernät. Ett kvalificerat serviceteknikernät säkrar rätt installatino av din plattform.