Awards

IFOY Award

Vår vinnare

Snabb tillgänglighet, intuitivt användargränssnitt, flexibel användning: EXV iGo

Vi presenterar stolt: IFOY 2024-vinnaren i kategorin "Mobile Robots" - vår EXV iGo automatiserade höglyftande staplare. Det är den första serietillverkade automatiserade trucken från STILL och tack vare den smarta iGo easy instegslösningen är den extra snabb och enkel att sätta i drift. Dess modulära systemparametrar tillåter också snabb skalbarhet och okomplicerad service. Med sin höga restkapacitet på upp till 1 600 kg, en lyfthöjd på upp till 3,8 meter och en maxhastighet på 7,2 km/h är EXV iGo en pålitlig och kraftfull partner inom många områden.


IFOY Award

Möt våra vinnare

EXV iGo - den smarta lagerassistenten

EXV iGo är det smarta svaret på den växande efterfrågan på kostnadseffektiva, skräddarsydda,
snabba att implementera och skalbara automationslösningar - även för företag med små flottor.


IFOY Award 2023

Vår STILL EXH 14-20 Plus vann IFOY-priset 2023 i kategorin "Warehouse Trucks lowlifter".

Denna låglyftare är en kompakt och mångsidig truck som klarar av krävande tillämpningar och hanterar alla logistiska utmaningar. Den används för horisontell transport av gods, leveranser på sista metern, lastning och lossning via ramper samt enkla plockningsoperationer. Låglyftaren har ett unikt draghandtag med integrerad display i två versioner. Det ergonomiska designen på draghandtaget gör att det kan hanteras intuitivt av alla förare.

STILL EXH

Kompakt mångsidig truck för krävande tillämpningar


De handdrivna låglyftarna i EXH 14-20 Plus-serien är kompakta allroundtruckar som är utformade för att klara av krävande tillämpningar och hantera alla logistiska utmaningar med precision.


Våra IFOY-nomineringar 2022


IFOY Award 2021

Vår STILL IFOY-vinnare 2021 i kategorin "Integrerad lagerlösning" visar vad effektiv lagerhållning handlar om: STILL levererade en perfekt samordnad lösning till det nya produktionslagret hos Danfoss Power Electronics A/S i Tinglev, Danmark. Lösningen bestod av tre automatiska serier (MX-X och EXV), iGo insights, ett smart verktyg som optimerar systemet via molnet och ger kunden rekommendationer om åtgärder och ELOshield Safety System, vars komponenter kommunicerar med varandra via radio och skyddar förbipasserande från att närma sig fordon..

Danfoss Projekt - vinnare av IFOY

Prisbelönt automatisering - IFOY vinnare 2021
Ökad effektivitet i Danfoss AI-assisterade automatiska lager: Det nya produktionslagret i Tinglev, Danmark, hos Danfoss Power Electronics A/S övertygade både kunden och IFOY-juryn med efterfrågestyrd projektautomation och smarta AI-assisterade verktyg.

Danfoss Project - IFOY Innovations Check

Marknadsrelevans ++
Kundnytta ++
Grad av nyhet / innovation +
Funktionalitet / typ av implementering ++

Vår vinnare av IFOY Award 2020

År 2020 hölls den första online-premiären för IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) på grund av coronakrisen. Vi fick ta emot det prestigefyllda priset i kategorin "Motviktstruck upp till 3,5 ton" för vår nya elektriska motviktstruck RX 60-25/35 från vårt huvudkontor i Hamburg.

RX 60-25/35

Ingen annan truck kan hantera fler varor så snabbt som vår nya RX 60-25/35. Den är den mest kraftfulla trucken i sin klass, oavsett om det är högt, brett eller både och. Varje pall du transporterar sparar värdefulla sekunder tack vare vår accelererade prestanda. Med dess perfekta styrbarhet säkerställer den att dina varor når rätt plats i rätt tid. Den är utvecklad och konstruerad för tillämpningar där precision är viktigare än hastighet.


IFOY Award 2019

År 2019 vann STILL racet med LTX 50i kategorin ’’AGV & Intralogistisk robot’’ och tog hem det eftertraktade priset för sjätte gången sedan första IFOY Award år 2013.

Dragtåg-lösning med LTX 50

Den stora innovationen med den automatiserade LiftRunner LTX 50 är att den kombinerar både automatisk körning och automatisk hantering av last i olika behållarstorlekar. Tidigare var det antingen automatiserad körning eller automatiserad lasthantering som var möjlig, men inte båda samtidigt. Den elektriska dragtrucken LTX 50 kan också dra släpvagnar med en totalvikt på upp till 5 000 kilo genom produktionsanläggningarna utan att lämna några spår.


Vår vinnare av IFOY Award 2018:

RX 20

STILL RX 20 ger dig mer av allt: mer kraft, mer dynamik och högre tillgänglighet. Den senaste generationen av STILL-eltruck, vår bästsäljare, är den mest avancerade RX 20 som vi någonsin har utvecklat. Den utmärker sig särskilt där det krävs smala arbetsgångbredder under krävande två- eller treskifts.

Bilder från IFOY Award 2018


Våra vinnare av IFOY Award 2017:


Vår vinnare av IFOY Award 2015


Vår vinnare av IFOY Award 2014:

iGo Easy

Vi vann IFOY-priset 2014 i kategorin "Automated Guided Vehicles" med vår iGo Easy. Den här nya kombinationen av iPad och förarlös truck gör det möjligt att använda automationslösningar även på platser där godstransport tidigare krävde manuell styrning av staplare.


Vår vinnare av IFOY Award 2013:

RX 70 Hybrid

Loppet om IFOY Award 2013 i kategorin "Motviktstruck" vanns av RX 70 Hybrid, världens första massproducerade hybridmotviktstruck. Det som gjorde RX 70 Hybrid till vinnare var dess innovativa teknik. Den är den första dieseldrivna trucken med energåtervinning och elektrisk kraftöverföring, vilket satte nya standarder för motviktstruckar och banade väg för en ny era där ekologi och ekonomi balanseras.