Truckar och lagerteknik för lätta arbeten

Classic Line från STILL.

Om din verksamhet har ett begränsat antal staplings- och transportuppgifter och du letar efter en pålitlig partner för att hantera dessa, har vi den perfekta lösningen för dig. Välkommen till Classic Line från STILL. Produkterna inom Classic Line är konstruerade med fokus på robusthet, pålitlighet och redo för arbete. Varje produkt i Classic Line är 100 % STILL, vilket innebär att de är ergonomiskt designade och lätta samt säkra att hantera. Vi har strävat efter att tillhandahålla exakt det du behöver för att effektivt genomföra dina staplings- och transportuppgifter, utan extrafunktioner. På detta sätt kan vi erbjuda dig attraktiva priser samtidigt som du får den kvalitet och service som du förväntar dig från STILL. Dessutom behöver du inte vänta länge på dessa modeller, de är tillgängliga med kort leveranstid och kan även beställas online. Riktigt smart!

Rakt mot målet, utan omvägar.

Din verksamhet kan vara komplex ibland, men på lagret är det önskvärt med enkla och okomplicerade lösningar. Det är exakt vad Classic Line är utformad för. Med STILL-kvalitet och standardiserade funktioner utför dessa modeller sitt arbete på ett pålitligt sätt. De är användarvänliga och kräver minimalt underhåll. Perfekta för tillfällig eller enskiftsdrift.

Vänta inte. Bara kör!

Tid är pengar. Med Classic Line får du fördelen av korta leveranstider, vilket är ovärderligt. Vanligtvis levereras din nya truck eller lagerutrustning snabbt, vilket möjliggör omedelbar start av arbete. En annan fördel är den minskade komplexiteten: En kort instruktionssession är allt som behövs - och du är redo att köra.

Service utan kompromisser.

Produkterna inom Classic Line är lika enkla och strömlinjeformade som den heltäckande tjänsten bakom dem. När du behöver en servicetekniker, en reservdel eller bara några goda råd, står det omfattande STILL-servicenätverket alltid till ditt förfogande och har alltid en tekniker nära till hands. Vi ger även rådgivning kring alla aspekter av din intralogistik och finns där för dig även efter ditt inköp.


Nedladdningar


Kontakta oss

Fyll i formuläret

Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Ring oss

Kontakta oss för ytterligare information

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.